Pomeje chystá další film, zlanařil Trošku jako režiséra

Pomeje chystá další film, zlanařil Trošku jako režiséra

Jiří Pomeje (45), Zkrachovalý producent a zhrzený manžel Ivety Bartošové se rozhodl, že skončí s poustevnickým životem. Už prý nepřemýšlí u Sázavy nad tím, co dál se životem.

Naopak, chystá další film, i když jeho poslední producentské dílko, pseudohistorický slepenec Tajemná tvář, mu před lety finančně zlomilo vaz.

Údajně teď spolupracuje se svým přítelem a mecenášem Pavlem Páskem, který mu v Praze sehnal bydlení a finančně ho podporuje.

"Bude to komedie a režírovat ji bude režisér Zdeněk Troška. Původně jsme se chtěli pustit do Kameňáku 4, ale Zdeněk už další Kameňáky zásadně odmítá točit. Scénář už je v podstatě hotový a je to velká legrace..." prozradil Pomeje.

Jiří tvrdí, že rozchod s Ivetou je pro něj pořád velice bolestivý. Stále nechápe, proč se tak ze dne na den rozhodla. A na to, že by si do bytu pozval nějakou dívku, prý nemá ani pomyšlení.

"Já se rozptýlím prací. Musím vše připravit, aby se, až Zdeněk dokončí svou pohádku, mohlo začít točit. A Ivetě přeju hodně štěstí, jen nevím, zda bude s novými lidmi, kterými se obklopila, úspěšná. Moc tomu nevěřím, mám o ni strach…" dodává Pomeje.

ČTĚTE TAKÉ:Hložek pije i během vystoupení!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud