Ponížená Demi Mooreová žádá o rozvod s Ashtonem Kutcherem

Ponížená Demi Mooreová žádá o rozvod s Ashtonem Kutcherem

Americká herečka Demi Mooreová (48) se začala radit s rozvodovým právníkem poté, co selhaly veškeré snahy zachránit její manželství s hercem Ashtonem Kutcherem (33).

Proslýchá se, že důvodem rozkolu manželství je nevěra. Kutcher se jí měl dopustit s třiadvacetiletou Sarou Lealovou. A aby toho nebylo málo, Ashton si vyrazil s mladou Texasankou do hotelu v době, kdy se měl věnovat přípravám oslavy šestého výročí sňatku s Demi.

"Slečna Mooreová byla naprosto ponížena. V pátek se proto poradila s právníkem ohledně rozvodu. Diskuse se mimo jiné týkala i domu a toho, jaký dopad by rozvod měl na její finance. Její jmění se odhaduje na sto padesát milionů dolarů. Kutcherův majetek je podobně velký.

Pro slečnu Mooreovou to bylo velmi těžké rozhodnutí, ale její důvěra byla zásadním způsobem otřesena," řekl podle listu Daily Mail jeden ze známých páru. Demi má za sebou již dvě manželství: jejím prvním mužem byl textař Freddy Moore, druhým herec Bruce Willis.

"Velmi chtěla manželství zachránit, ale Kutcher dost dobře nemohl popřít pletky se Sarou Lealovou, protože se na veřejnost dostaly nechutné fotografie, na nichž si s ní užívá," dodal zdroj.

Hollywoodská hvězda se prý dokonce v rámci snah manželství zachránit vydala na kabalistické terapeutické seance. Ale ani to nepomohlo a rozvod je zřejmě opravdu na spadnutí.


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

ČTĚTE TAKÉ: MAMINKA.CZ - Web pro těhotné a maminky!

Doporučujeme

Články odjinud