Poradna podprsenek – Levné a kvalitní podprsenky? Nesedněte na lep prodejcům! (odpovědi na vaše dotazy)

Poradna podprsenek – Levné a kvalitní podprsenky? Nesedněte na lep prodejcům! (odpovědi na vaše dotazy)

Nevíte si rady s výběrem vhodné podprsenky? Zajímá vás, jak změřit svou správnou velikost? Nevíte, jak má vypadat péče o prádlo? Na tyto i mnoho dalších otázek ohledně podprsenek vám odpoví odbornice Hana Nekolová z Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé Labuti.

Jméno nebo přezdívka: Denisa

Otázka: Jsem silnější a mám velká prsa, přitom nemám peněz nazbyt, a tak se vždy dívám po kvalitních, ale cenově dostupných podprsenkách, třeba ve slevě či v akci. Zkušenosti s nákupem ve slevě však nemám dobré, většinou po několika praních podprsenka ztratí formu. Chtěla bych se zeptat, zda je skutečně možné koupit kvalitní podprsenku v akci či to je jenom nějaký trik prodejců?

Odpověď: Dobrý den paní Deniso, na Vaši otázku není jednoduchá odpověď. Jako v každých oborech, je možné, že někteří prodejci se snaží prodat levné nekvalitní zboží draze a ještě tomu vyvolat dojem, že jste ho koupila výhodně. To ovšem není šikovnost prodejce, to je klamavá obchodní praktika.

Ale není to tak vždy, kvalitní značkoví výrobci „doporučují“ svým prodejcům ceny, za které by měli podprsenky prodávat, proto je jejich cena na trhu podobná. Přesto se taková podprsenka může mimořádně prodávat ve slevě, a to buď při:

  • výprodeji starší či jednorázové kolekce,
  • prodeji posledního kusu,
  • při různých víkendových či předvánočních akcích pořádaných třeba časopisy pro ženy, atp. Zde lze koupit kvalitní značkové zboží až o 25 % levněji.

Tyto akce jsou zaměřeny zejména na to, aby měly všechny ženy možnost vyzkoušet si rozdíl mezi kvalitním a nekvalitním spodním prádlem, a potom se rozhodnout, kterému budou dávat v budoucnosti přednost.

Cena podprsenek, která se Vám nyní zdá třeba zbytečně velká, je tvořena kvalitou použitého materiálu, hebkostí a pevností krajky, prodyšnosti vypodložení či vyztužení a složitostí střihu, tj. z kolika dílů se podprsenka skládá, neboť větší počet dílů zaručuje nejen větší funkčnost a trvanlivost podprsenek, ale hlavně celodenní pohodlí. Podprsenky jsou lékařsky testovány, aby se dobře snášely s Vaší pokožkou.

PROTO POZOR NA SLEVY!

Počítejte s tím, že každá „prodejní akce“ je vlastně marketing! Buďte vždy obezřetná, když Vás lákají na totální výprodeje, skladové ceny a slevy až 80 %.

Zeptejte se také prostřednictvím následujícího formuláře!

Doporučujeme

Články odjinud