Poradna podprsenek – mám povislá prsa (odpovědi na vaše dotazy)

3 komentáře

Monica14
27. října • 14:29

Taky mě po porodu prsa spadly, ale díky mé skvělé sestře jsem zase spokojenější :) koupila mi Nadrain forte, když viděla, jak mě to trápí a po dobrání balení jsem viděla změnu! k lepšími samozřejmě :) doporučuji všem méně štastným.

princeznaLada
19. září • 13:35

Podprsenku na spaní?? nikdy !!!!!! Být zafixována v práskačce i v noci bych teda fakt nemohla...tělo si potřebuje v noci odpočinout a myslím,že pokud člověk spí v leže a nikoliv ve stoje :-D není nutno se oblékat do něčeho co mě bude v noci dělat nějakou oporu.

Babaloo55
18. září • 17:55

Především je důležité bez podprsenky vůbech nechodit. I na spaní (jsou i pohodlné a přitom pevné typy). Prsa budou vždycky přitahována gravitací. Prsa nemají žádný podpůrný aparát, proto povisnou velmi rychle a návratu zpět není. Po porodu nebo kojení je pochopitelné, že tkáň dostane zabrat.Tím víc je nutné o ňadra pečovat. Také jsem po porodech tyto problémy měla, ale byla jsem relativně mladá a vše se docela dobře upravilo. Nicméně bez podprsenky nedám ani ránu a i dnes, ve svých skoro šedesáti, mám prsa OK. Ty nářky typu - já podprsenku nesnáším, jsou jen výmluy a pohodlnost. Při dnešním výběru není problém najít takovou, o které ani nevíte, že ji máte.

Doporučujeme

Články odjinud