Pořiďte k Vánocům dárek pro manžela i své dítě zároveň!!

Pořiďte k Vánocům dárek pro manžela i své dítě zároveň!!

Chcete být originální, zabít dvě mouchy jednou ranou a ještě přimět manžela, aby trávil více času s vaším dítětem?

Využijte příležitosti a pořiďte jim oběma unikátní novinku, stavebnici z kamene Anchor.

Stavebnice vonící lněným olejem (vyrábí se z drceného kamene lisovaného s tímto zdraví prospěšným olejíčkem, a to všechno ještě ve třech přírodních odstínech pískovce, cihly a břidlice) vábí ke sledování architektury a světa kolem sebe vůbec.

Budete překvapeni hebkostí materiálu, který ucítíte v ruce. Váš manžel spolu s dítětem mohou stavět chrámy, paláce, hrady, zámky, mohou stavět inspirováni stavbami, které uvidí na společných výletech, anebo podle předloh. Vaše dítě tak pochopí přirozené zákonitosti světa – že dům se staví od základů, že netrpělivost se nevyplácí, že dívat se kolem sebe přináší radost, nebude při své tvorbě potřebovat pomoc s vycvakáváním dílků anebo se nebude vztekat, že kostičky jsou moc lehké a stavba nedrží.

Vás manžel pochopí anebo se ujistí, že hrát si s dítětem je zábavné pro oba. Konečně po světě, zejména po západní Evropě, běhá mnoho lidí, pro které se kamenná stavebnice stala zábavou na celý život.

Anchor představuje systém, jehož základem je stavebnice 6 a celek představuje v tuto chvíli 11 stavebnic. Jak zjistíte na www.anchor.cz, prodejce doporučuje pořizovat stavebnice postupně a nepřipravit se tak o radost z každé další.

Soutěž

Kamennou stavebnici Anchor můžete nyní vyhrát. Soutěž je již uzavřena. Vyhrává čtenářka Yesica. Blahopřejeme.

Doporučujeme

Články odjinud