Porody v roce 2020: Které slavné české osobnosti se letos dočkaly miminka?

Porody v roce 2020: Které slavné české osobnosti se letos dočkaly miminka?

I když byl rok 2020 v mnoha ohledech podivný a náročný, děti se rodily, jako by se nic nedělo. To platí i o novorozeňatech slavných českých osobností. Které známé hvězdy se letos staly maminkami?

Aneta Vignerová

Modelka Aneta Vignerová okamžik, kdy se s partnerem dočkali přírůstku v rodině, popsala jasně a jednoduše: "Nejkrásnější den v životě!"

Pokračování 2 / 14

Berenika Kohoutová

Herečka a zpěvačka Berenika Kohoutová porodila v únoru dceru, kterou pojmenovala Lola. Na sociálních sítích napsala: "Vítej na světě, poklade!!!" a přidala hashtag #NicNeniVic.

Pokračování 3 / 14

Marie Doležalová

Své druhé dítě přivítala na svět herečka Marie Doležalová. I když rodila předčasně, miminko bylo v pořádku a dostalo jméno Rudolf. "Nejdřív jsem měla pocit, že jsme rodina, když jsme tu byli my dva s Markem. Pak nás Alfrédka vyvedla z omylu, protože rodinu z nás udělala ona. A teď jsi přišel ty a my máme pocit, že teprve TEĎ jsme ta rodina. Vítej na světě, miláčku, narodil ses trochu nečekaně, ale ještě před tím, než vypukly tyhle šílený karantény, takže asi znáš správný čas, kdy přijít na scénu. Vítej, hošíčku náš!" napsala herečka na Instagramu.

Pokračování 4 / 14

Aneta Krejčíková

Také Anetě Krejčíkové se narodilo již druhé dítě. Herečka zvolila netradiční porod do bazénu, který si velmi chválila. Po synovi Benovi porodila dceru, kterou pojmenovala Antonie.

Pokračování 5 / 14

Alena Šeredová

Česká modelka žijící v Itálii porodila letos v červnu svého třetího potomka. Po dvou chlapcích se dočkala dcery, která dostala jméno Vivienne. „Někdy se splní sny. Vítej, princezno," napsala Šeredová na Instagramu.

Pokračování 6 / 14

Monika Bagárová

"Nic víc neexistuje, nejkrásnější pocit na světě, moje rodina, moje lásky. Děkuji pane bože za ten nejkrásnější dar. Rumia Muradova 27. 5. 2020," vyjádřila se k narození prvního potomka zpěvačka Monika Bagárová.

Pokračování 7 / 14

Lenka Zahradnická

"Včera se stal zázrak.... Ano, hodně pršelo a bouřilo. Ale to hlavní, narodila se nám Jovanka! Už teď je pochopitelně geniální, má neuvěřitelně moc vlasů a krásná je, až okenní tabulky praskají. Děkuji @onpribram za přijetí, profesionalitu a ochotu. Zejména potom MUDr. Daně Chudáčkové s MUDr. Petrem Chudáčkem prostě za vše. Je nádhera rodit v místě, kde každý miluje svou práci!
Jo a speciální poděkování ještě tomu, kdo vynalezl rajský plyn, protože to, co já s ním zažila, nikdy z hlavy nevymažu a myslím, že nás bude víc:-).
A @michalvavro je statečnej a dělá krásný vlasatý holky. Tak pijte a volejte sláva! Děkujeme," rozepsala se herečka Lenka Zahradnická u první fotky se svojí druhou dcerou Jovankou.

Pokračování 8 / 14

Kristýna Leichtová

Také herečka Kristýna Leichtová se dočkala druhého potomka. Novorozenou dceru pojmenovala Rozárka a radovala se i na sociálních sítítch. "Milý světě! Voláme do tebe, že se nám dnes v noci narodila Rozárka! A to je zatím všechno, přivítej ji vlídně s otevřenou náručí. Děkuji!!!" uvedla Leichtová na Instagramu.

Pokračování 9 / 14

Gabriela Lašková

Modelka a moderátorka Gabriela Lašková přivítala v září na svět druhého syna pojmenovaného Vincent. "Tak už je s námi, chlapeček náš. Jsme tak strašně moc vděční, že ho máme v náručí a že ten příchod na svět zvládnul v pořádku. Naše nekonečné díky patří panu doktoru Petru Horákovi. Jen díky němu mě celý den držíš za prst a mně z toho poskakuje srdce samou láskou. Zbytek si prozatím necháme pro sebe a jdeme si užívat první společné dny. To je taková láska! A Beník je bráška! Je to vážně, vážně neskutečný pocit štěstí," rozplývala se Lašková na sociálních sítích.

Pokračování 10 / 14

Markéta Konvičková 

Není to tak dlouho, co Markéta Konvičková bojovala s nádorem na vaječníku. Naštěstí pro ni boj dopadl dobře a zpěvačka mohla otěhotnět a v září porodit dceru Amálii. "Amálie. Poklad v náručí. Vítej sluníčko. Už teď má naše dcera svoji hlavu, prostě už chtěla být s náma. Nejkrásnější moment tě spatřit a přitulit si tě k sobě!" vzkázala na Instagramu Konvičková své dceři.

Pokračování 11 / 14

Renata Langmannová

Modelka Renata Langmannová se svého prvního potomka dočkala ke konci září. Narodila se jí dcera, kterou s partnerem pojmenovali Meda. "Meda. 4 kg největšího štěstí..." uvedla Langmannová.

Pokračování 12 / 14

Veronika Arichteva

Herečka Veronika Arichteva, která je známá rovněž jako jedna třetina humorné trojice 3v1, pobavila veřejnost už tím, jak oznámila své těhotenství. "Bude prdel," napsala tehdy na Instagramu. Syna Luku porodila na konci září a humor jí nedošel ani tehdy. 4100 g a 51 cenťásků. Dvě nohy, dvě ruce, pinďour a boží nos! @biser.a.arichtev Děkuju Ti za něj! I za těch 10 hodin mačkání rukou a nohou," nezapomněla Arichteva ve svém příspěvku na manžela.

Pokračování 13 / 14

Vendula Pizingerová

Vdova po tragicky zesnulém skladateli Karlu Svobodovi Vendula Pizingerová šokovala veřejnost hned dvakrát. Poprvé, když zveřejnila vztah s o šestnáct let mladším synem své kamarádky, kterého si později vzala, podruhé, když ve svých sedmačtyřiceti letech otěhotněla. Syn Josef se narodil v říjnu a Pizingerová na Instagram napsala toto: "Tak tě tady vítáme, synu, i s tvým tatínkem, který je přesně na den o 33 let starší... @josefpizinger už jsem nevěděla, co ti mam dat k narozeninám.... Věřím, že je to ten nejkrásnější dárek."

Pokračování 14 / 14

Porody v roce 2021

Jelikož uplynulý rok byl v mnoha ohledech výjimečný a zvláštní a příliš nepřál nejrůznějším aktivitám, mnoho lidí zůstávalo raději doma. Že se slavné hvězdy činily, co se týče plození potomků, o tom svědčí už teď řada potvrzených těhotenství. Potomka v novém roce přivítá například Nikol Štíbrová, moderátorky Emma Smetana a Monika Leová, modelka Linda Vojtová nebo zpěvačka Klára Vytisková. A další budou jistě přibývat!

Doporučujeme

Články odjinud