Potřeboval bych nad sebou bič, říká Vlasta Horváth

Potřeboval bych nad sebou bič, říká Vlasta Horváth

O zpěvákovi Vlastovi Horváthovi (32) nebylo teď dlouho slyšet. Občas sice někde vystoupil, nic převratného to ale nebylo. To se má už brzy změnit. Založil novou skupinu a chystá nové písně a doufá, že s nimi zase na nějaký čas rozvíří vody hudebního showbyznysu.

"Mám teď polonovou kapelu. Polo proto, že tři z nich jsou vlastně moji bráchové, ale perfektně nám to klape. Tak doufám, že se nám podaří prorazit," svěřil se Korzu hudebník, který už na tom tvrdě pracuje.

"Připravuji doma nové písně a chystám se je co nejdříve dotáhnout do konce. S bráchy nám to skvěle funguje, jsme na stejné vlně a máme i podobné cítění. Jediný problém je, že jak nemám nad sebou bič v podobě vydavatelství, tak se s tím strašně piplám, až se to trochu protahuje. Věřím ale, že výsledek bude o to lepší," tvrdí zpěvák.

Fanoušci ho prý v nejbližší době mohou vidět 17. července ve Stříbrné Skalici, kde bude vystupovat se skupinou Olympic. Poté už si dá na nějaký čas pauzu a v srpnu vyráží na dovolenou.

"Ještě se s manželkou rozhodujeme, kam pojedeme. Já jsem pro Chorvatsko, Markéta pro Bulharsko. Ať to ale bude kamkoli, nakoupím spoustu časopisů, fláknu tam sebou a určitě budu relaxovat. Chtěl jsem jet původně autem a vzít si kytaru, Markéta ale nechce. Touží letět letadlem. Tím pádem mám smůlu a budu se muset obejít bez kytary," říká Vlasta trochu zklamaně.

ČTĚTE TAKÉ:
Letní bronz!


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud