Potřebujete očistit tělo? Zkuste smoothie

Potřebujete očistit tělo? Zkuste smoothie

Je sice pravda, že očistné detoxy se nejčastěji drží na jaře, na druhou stranu není na škodu dopřát tělu ozdravnou kúru i víckrát do roka. Pomohou vám k tomu lahodné smoothie.

Ovocné smoothie s červenou řepou

Kombinace červené řepy a vitamínu C vás spolehlivě zahřeje zevnitř, prokrví vaše tělo a, jak je známo, červená řepa čistí krev. Ideální volba pro start smoothie detoxu.

Recept najdete ZDE.

Zeleninové smoothie s jablkem

Nebojte se zeleninového smoothie se špenátem a petrželí. Ingredience budete mixovat společně s jablky, kiwi nebo banánem, který smoothie osladí. Navíc obsahuje dostatečné množství cukru, takže se nebojte, že byste měli hlad nebo se cítili oslabeně.

Recept najdete ZDE.

Horké zázvorové smoothie s mrkví

Zázvorové smoothie jako třetí část detoxu nastartuje metabolismus, očistí a obrní tělo před bacily, které se šíří všude, zejména ve veřejných dopravních prostředcích.

Recept najdete ZDE.

Kiwi-malina smoothie

Neutrácejte zbytečně peníze za maliny, které momentálně nejsou sezónním ovocem. Nakupujte mražené, které jsou levnější a po rozmixování už nemusíte přidávat led. Uvidíte, že chuťově bude smoothie stejně výrazné.

Recept najdete ZDE.

Mangovo-banánové smoothie

Sladká tečka na závěr v podobě mangovo-banánového smoothie „dezertu“. Pokud by na vás byla kombinace příliš sladká, zakápněte smoothie čerstvě vymačkanou šťávou z limetky, která vás nabije energií.

Recept najdete ZDE.

Doporučujeme

Články odjinud