Potřebujete pomoc?

Potřebujete pomoc?

Každý úsek našeho života je jiný a přináší různé problémy a těžkosti a najednou nevíte co dál. Potřebujete pomoc, vyzkoušeli jste všechny známé způsoby a nic nepomáhá?

Přinášíme Vám několik příběhů dětí a jejich rodičů, které mohou na první pohled vypadat jako malý zázrak. Ve spolupráci s dalšími terapeuty nabídla rodičům a jejich dětem pomocnou ruku v různých životních krizích Alena Weberová.

Příběh 3-měsíční Aničky

Maminka dostala kontakt od dětské lékařky na jinou maminku, která u mne řešila ekzém své dcery. Maminka volala celá nešťastná, že Anička má po celém těle, ale hlavně v obličeji silný ekzém. Po sestavení diagnostického rozboru a nalezení nejvhodnějších terapií (homeopatie a kraniosakrální terapie) měla Anička po 14 dnech po ekzému pokoj.

Příběh 6-letého chlapce (problém se zhoršováním sluchu)

Zavolala mi maminka Petříka, která dostala doporučení od pani doktorky, se kterou spolupracuji, aby před jinak nutným operativním řešením ztráty sluchu vyzkoušeli alternativní řešení. Po sestavení diagnostického rozboru a nalezení nejvhodnějších terapií (homeopatie, kraniosakrální terapie, byliny, reflexní terapie a lymfatické masáže) pominuly u Péti problémy se sluchem a operace byla zažehnána. V současné době občas posílíme Péťovi organizmus a chlapec bez problému funguje dál.

Příběh 28-letého Karla (rakovina kostí)

Karel mne oslovil s žádostí o vyzkoušení alternativní léčby, protože klasická medicína mu oznámila, že mu nedokáže pomoci. Zprvu nechtěl spolupracovat, protože měl jediné řešení – „stejně umřu“. Vysvětlila jsem mu, co všechno můžeme udělat a jak situaci budeme řešit. Vzal si čas na rozmyšlenou, zda chce umřít, či zkusit změnit situaci. Karel se vrátil za měsíc s tím, že to zkusí, protože stejně jiné řešení neexistuje. Nasadili jsme homeopatika, byliny, reflexní terapii a kraniosakrální terapii. Zdravotní stav Karla se začal zlepšovat a přinášel mi o tom zprávy i z magnetické rezonance, kde bylo viditelné, jak nádor ustupuje. Karel dodržoval z navrhované léčby pouze homeopatika a byliny, odmítal ale přidat jakoukoliv další terapii. Přes všechnu možnou podporu organizmu, kterou jsem mohla Karlovi nabídnout, se mi povedlo prodloužit mu život o cca 3,5 roku. Kdo ví, jestli by se dalo udělat více, kdyby využil všechny navrhované terapie.

Příběh 8-letého pejska Arga (těžké kožní problémy)

Kolegyně „psí máma“ žádala o pomoc pro pejska s těžkými kožními problémy, kdy se nelze psa pro velmi rozsáhlé kožní problémy ani dotknout, jinak by se udrbal do krve. Veterináři nabídli léčbu za 20.000,- s nejistým výsledkem. Argoušovi jsem nasadila homeopatika a byliny běžně jako lidem a do 3 týdnů ekzémy začaly ustupovat. V současnosti je pes bez obtíží.

Vaše dotazy Aleně Weberové do Poradny pro rodiče a děti můžete vkládat ZDE.

Doporučujeme

Články odjinud