Potřebujete přispět na hubnutí? Tyto zdravotní pojišťovny vám vyjdou vstříc

Potřebujete přispět na hubnutí? Tyto zdravotní pojišťovny vám vyjdou vstříc

Prakticky všechny zdravotní pojišťovny nabízejí nejrůznější benefity, které lze využít při hubnutí. Jde kupříkladu o příspěvky na cvičení, plavání či dokonce služby nutričního terapeuta.

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna (205)

Česká průmyslová zdravotní pojišťovna nabízí program Prevence obezity s příspěvkem až 500 Kč ročně pro dospělého pojištěnce. Dále lze obdržet příspěvek na pravidelný pohyb ve výši až 700 Kč a také 500 Kč na doplňky stravy.

Podrobnosti a podmínky najdete na: www.cpzp.cz/preventivni-programy

Jak fungují injekce na hubnutí? Podívejte se na video:

Pokračování 2 / 7

Oborová zdravotní pojišťovna zaměstnanců bank, pojišťoven a stavebnictví (207)

Oborová zdravotní pojišťovna svým pojištěncům poskytuje příspěvek na nutriční poradenství do výše 1000 Kč, a to konkrétně pojištěncům se zvýšeným krevním tlakem a s cukrovkou II. typu. Tato onemocnění jdou totiž často ruku v ruce s nadváhou až obezitou. Na sportovní aktivity pro dospělé přispívá OZP až 500 Kč za rok.

Podrobnosti a podmínky najdete na: www.ozp.cz/benefity/benefityozp

Pokračování 3 / 7

RBP zdravotní pojišťovna (213)

RBP zdravotní pojišťovna poskytuje svým klientkám z řad novopečených maminek až 1000 Kč ročně na cvičení do 6 měsíců po porodu. Pojištěncům od 60 let věku pak pojišťovna přispěje až 500 Kč ročně na vybrané sportovní aktivity

Podrobnosti a podmínky najdete na: www.rbp213.cz/cs/pojistenci/bonusy-a-prevence/a-54/

Pokračování 4 / 7

Všeobecná zdravotní pojišťovna ČR (111)

Dospělí pojištěnci VZP mohou získat příspěvek až 500 Kč ročně na pohybové aktivity. Maminky po porodu dosáhnou dokonce až na částku 3500 Kč na vybrané pohybové aktivity!

Podrobnosti a podmínky najdete na: www.vzp.cz/pojistenci/vyhody-a-prispevky

Pokračování 5 / 7

Vojenská zdravotní pojišťovna ČR (201)

Vojenská zdravotní pojišťovna zprostředkovává svým klientům, kteří jsou členy jejich BeneFit Klubu, slevu 15 % na profesionálně vedené kurzy hubnutí v Praze i Brně a na on-line kurzy a semináře věnované problematice zdravé výživy u společnosti STOB. Pojišťovna dále poskytuje členům BeneFit Klubu až 40% slevu v některých pobočkách fitcenter CleverFit. Sleva se týká tříměsíčního členství.

Podrobnosti a podmínky najdete na: www.vozp.cz/benefit-klub

Pokračování 6 / 7

Zaměstnanecká pojišťovna Škoda (209)

Zaměstnanecká pojišťovna Škoda přispívá klientům na sportovní aktivity částkou až 500 Kč ročně. V případě nutričního poradenství pro osoby s nadváhou je to až 1000 Kč!

Podrobnosti a podmínky najdete na: www.zpskoda.cz/pro-pojistence/zdravotni-programy-2023/prispevky-pro-zeny-a-muze

Pokračování 7 / 7

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra (211)

Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra přidá svým klientům 500 Kč ročně na sportovní aktivity a dalších 500 Kč na organizované lekce plavání. Pojišťovna pak svým pojištěncům nabízí i speciální bonus s názvem Prevence nadváhy a obezity nebo proplacení sestavení jídelníčku nutričním terapeutem. Příspěvek činí 500 Kč ročně. Ženám po porodu, které se rozhodly shodit poporodní kilogramy cvičením, pak pojišťovna přispěje částkou až 3000 Kč!

Podrobnosti a podmínky najdete na: www.zpmvcr.cz/pojistenci/bonusy-na-prevenci

Doporučujeme

Články odjinud