Používala solárium „jen“ jednou týdně. Zemřela na rakovinu kůže

12 komentářů

cassiopeia13
15. července • 12:55

hmmm dvě soběstačné děti v 31ti letech????tak počítejte....

alishia
14. července • 7:20

byla sem v te rakvi jednou a uz by me tam nikdo nedostal, 3min mi prisli nekonecne dlouhe, a myslela se, ze tam umru (klaustrofobie). A zensky ktery tam lezou dobrovolne, sou uplne vymastene husy! stejne je to hnusne byt opalena jak briketa.

Pájule
13. července • 11:22

Obávám se,že když někdo leze do solárka jednou týdně roky bez pauzy a nehlida si pihy,tak si koleduje.Já mám preventivně vyřezaných 6 pih po solárkování a pořád na prevenci jednou za rok chodím.A hlavně 8 dětí v 31 letech to ukazuje na velmi nízké vzdělání,snad i zvláštní školu když nechápala ani princip antikoncepce nebo bezpečného sexu.Ale to je jak s kouřením,nedávno jsem četla průzkum a nejvic kuřáku je s nejnižším vzděláním a jejich odpovědi :Já to nedostanu..,Nevěřím,že je z toho rakovina a Kdyby byla,tak se to neprodává... hovoří samy za sebe...Tím tu nechci žádné dámy urazit,ale někteří lidé opravdu moc nepřemýšlí.Neřikám kdyby to byla milující manželka a chtěla velkou rodinu a hlavně by si pak nekupovala solárko ale věci pro děti a neměla by na to snad ani čas.

Elenka
6. července • 20:41

Před rakovinou kůže se můžeš bránit pouze tím, že se budeš chránit před sluncem jak dlouhým rukávem nebo dlouhou sukní\kalhotama, tak opalovacíma krémama s vysokým faktorem.
Opalovala jsem se vždy s ochraným faktorem, i když nízkým, jednu zimu jsem začala chodit na solárko a pak už ne a za 2 roky jem šla řezat první znamínko, od té doby ještě několik, které mi začaly "růst". Teď jsem po dvou odoperovaných zhoubných nádorech a mám rakovinu kůže. Neochrání tě žádná mrkev ani pilulky. To ani náhodou. Solárka bych okamžitě zakázala, i kdybys byla černoška!!! a na nádory pozor - existují i nádory, které vypadají jako keloidní jizva, nejsou pigmentové (bazaliomy).

momou
2. července • 16:27

Tak paní je blbá, to jako souhlas. S dětmi - klidně je mohla mít až v 18, že je někdo soběstačný neznamená, že je plnoletý.
Karoten asi pomáhá, ale jak u koho, a krémy to samé. I když chodím (ne přes poledne) na sluníčku minimálně s 50 faktorem a mažu se po hodině ..... stejně se spálím a to jsem bruneta :-D

maxmiliana
2. července • 9:46

některé ženy chtějí být krásné hned a myslím že to nebylo jen znaménkém ale asi to paní přeháněla když to měla na dosah ruky

vikuna
2. července • 7:09

Gaba2 - přesně tak. Zodpovědnost žádná :-(

lucisek23
1. července • 18:37

Milea,opravdu ten beta karoten pomaha????ja se opaluji jen na slunci abych opravdu nabrala krasne tmavou hnedou barvu....manzel i rodina mi nadavaji ze riskuju na rokavinu kuze ale ja si nedam rict....myslite ze to opravdu pomuze?????dekuji za radu!kazda rada dobra pokud se muzu chranit pred takovym svinstvem jako je rakovina....diky:-)

Gaba2
1. července • 17:04

Milea, s tim karotenem mas 100% :o)

Gaba2
1. července • 17:03

Vikuna tady neni problem byt babickou v 34!!! a to antikoncepce je zadarmo.....je to blby, ale nemyslim si, ze byla nejak dobre vzdelana....kdyz ma 8 deti podle mne to take nebyl jeden otec a jen tak tezila penize ze statu! Je to smutne, nechat tu deti, ale tohle je snad samozrejmosti, ze kdyz je neco se znamenkem, tak hned k dr a nepouzivat solarko!! Pisou, ze jen jednou tydne, vzdyt i jednou tydne je to dost!!!

vikuna
1. července • 15:02

Nechápu, v kolika letech měla ty děti, když jí bylo 31 a dvě děti jsou už soběstačné... Ve třinácti???

Milea
1. července • 13:11

Solárkám jsem dala papááá před 2 roky, když chci získat nějaké opálení a nebýt bílá jak stěna, tak si napřed pár měsíců před opalováním na sluníčku dám karoten, jak z mrkve tak i tobolek a můžu doporučit, protože jsem se ještě nespálila! A paní co měla velké znamínko a nedělala s tím nic, tak je s prominutím blbá, že tak neučinila dřív návštěvou odborníka. Solárko v domě, čert v domě.

Doporučujeme

Články odjinud