Poznejte celý svět a vyhrajte skvělé ceny – s naší soutěží Svět za obzorem

Poznejte celý svět a vyhrajte skvělé ceny – s naší soutěží Svět za obzorem

I ten nejnadšenější cestovatel a dovolenkář nemůže vidět a zažít vše. Spousta zážitků a míst nám zůstává stále skrytá. Nabízíme vám možnost poznat je ze svého domova a navíc se zúčastnit zajímavé soutěže.

Od půlky května do půlky června najdete na našem webu dvakrát týdně článek o atraktivní destinaci, osobnosti nebo třeba o gastronomických zážitcích. Když zodpovíte správně otázku, která se bude k textu vázat, máte šanci vyhrát zajímavou cenu.

Články pro vás mohou být i inspirací na vlastní cestování. Kam všude vás zavedeme? Nadchneme třeba milovníky čokolády. Navštívíme totiž kakaovou farmu v Ghaně a dozvíte se vše o tom, jak vzniká tmavá pochoutka. Kdo upřednostňuje techniku, uvítá článek o prvních fotografujících cestovatelích. Kolik zážitků bychom si museli nechat ujít, kdyby odvážní mužové s objevitelským elánem neměli zároveň technické nadání?!

Další téma bude sportovně-městské. Jste-li příznivci kulatého nesmyslu, zavítejte s námi do Buenos Aires, města Diega Maradony. Fotbalový bouřlivák tu zanechal své stopy. A nemyslete, že budete psát jen „mužská témata“. Do švýcarského St. Gallenu se vypravíme za vynikajícími sýry a hlavně za zdejším dechberoucím uměním výšivek.

Jídlo spojuje všechny bez rozdílu, a tak nabízíme i ryzí gastrotéma. Chorvatsko, milovaná česká letní destinace, nabízí i kulinární zážitky, a to i nečekané. Ochutnejte tu žabí stehýnka!

Jak vidíte, nabídka bude pestrá, takže si rozhodně soutěž nenechte ujít a sledujte naše webovky.

A jak tedy soutěžit? Odkazem na soutěž www.svetzaobzorem.cz, který bude pod článkem, se dostanete na stránku s aktivním soutěžním oknem. Najdete tu soutěžní otázku a pomocí jednoduchého formuláře ji zodpovíte. Pozor – odpovědi můžete posílat vždy jen po dva dny od vydání článku na webu (pokud článek vyjde v pondělí, odpověď můžete naposled poslat do úterní půlnoci, obdobně je to se středečním textem). Pak už vám jen zbývá čekat, zda se octnete mezi výherci.

Doporučujeme

Články odjinud