Poznejte svou pokožku!

Poznejte svou pokožku!

V Čechách se už popáté představují diagnostická a poradenská centra VichyConsult. Společnost je pořádá ve spolupráci s Českou dermatovenerologickou společností.

V největších obchodních centrech v Praze a Brně si návštěvníci mohou nechat provést individuální diagnostiku své pokožky zdarma.

Diagnostiku a individualizované poradenství poskytují odborné konzultantky, které používají moderní přístroje pro expresní diagnostiku pleti.

Centra VichyConsult dále nabízí možnost individuální dermatologické konzultace. Každou sobotu v daných termínech lékař–dermatolog provede hloubkové vyšetření pleti a doporučí vhodný postup péče v diskrétním prostředí centra. V neděli si zákazníci mohou dopřát ošetření galvanickou žehličkou a přípravky Vichy.

Navíc pokud si v den akce zakoupíte v partnerské lékárně libovolný přípravek této značky, čeká na vás dárek - Termální voda.

Termíny konání center VichyConsult

OC Chodov Praha 9. - 10. 4. a 18. - 19. 6. OC Vaňkovka Brno 16. - 17. 4. a 11. – 12. 6. OC Letňany Praha 7. - 8. 5. a 25. – 26. 6. OC Arkády Praha 11. – 12. 5. OC Harfa Praha 4. - 5. 6.



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
I modelky mají celulitidu. A jakou!

Doporučujeme

Články odjinud