hahaha..to je peknej nesmysl,presne jak pise HERULINKA..nikdy nevíš co z čeho děělaji a jak to dělaji
Nevím jak dneska, ale byla jsem před lety na exkurzi v takový fabrice na zpracování ovoce a zeleniny. Vyráběli tam kompoty, mošty i kečup. Ale takovej hnus z kterýho to vyráběli na to nikdy nezapomenu. Prostě hniloba a smrad. Doufám, že dneska už je to lepší!! :-)
myslím tím to, že v nějaké konzervárně by se měla dodržovat nějaká hygienická pravidla. Byla jsem svědkem toho, že jeden číňan vyřezával ananas, mezi tím si ode mě vzal peníze (kupovala jsem sušenky) a pak pokračoval ve vykrajování. Ani nechci domyslet na co šahal předtím.Dost nechutný. Nemyslím si, že ve fabrice to je na 100%, ale věřím, že to tam je o něčem jiném, aspoň co se týká hygieny...
to je pravda, že se neví, z čeho to dělali. Ale přeci jen je to o něčem jiném než o vykrájených ananasech od číňanů...
Jenže to se dá říct i o ovoci v konzervě - ananasové kostky nebo plátky, nebo třeba sušené a slazené ovoce, taky člověk neví, z čeho to dělali...
Mně to jako nesmysl nepřipadá. Jestli bych měla jíst něco nahnilýho, co krájel někdo, kdo si např. neumyl ruce po WC, tak by mi to teda vadilo. Ale každý máme asi jiný názor na hygienu, mně ten můj naprosto vyhovuje. Ať si každý jí to, co má rád...a pokud půjdou moje daně na takovéhle věci, jsem spokojená. Zato se mi nelíbí představa, že půjdou mnou vložené peníze do zdravotnictví na léčbu rakoviny pro nějaké IRIKY
Já si myslím,že to zaleží na každém z nás,pokud chci koupit jen kousek melounu tak si ho koupím,nebudu kupovat přece 3kg když chci jen kousek jen tak na chut.Taky třeba je to u celeru ten je strašně velky a když chci jen do polévky na neděli,tak nebudu brak kilový,přes celý týden se stravujeme mimo domov.To je věc názoru,to by jsme nesměli jíst nic...
Ja se priznavam, ze jednou jsem si to koupila, protoze jsem na ananas mela velkou chut a jinej nemeli...ale mela jsem z toho divnej pocit a vickrat uz jsem si to nekoupila. Napadaly me presne ty veci, o kterych se v clanku pise a myslim si, ze je to pravda. To ze "nekomu nic neni", to je jaksi logicke, protoze to neni jako snist zkazeny jidlo a po...t se po tom,ale je to dlouhodoba zalezitost. Je logicke, ze prodavaci se snazi to prodat, i kdyz uz by to treba melo byt vyhozene. Zasadne nic nahnileho nevykrajuji, ale s tezkym srdcem vyhazuji. A jiste ze nemame jist vsechno desinfikovany, ale chtela bych vas videt, jak byste to snedly, kdyz byste vedely, ze to cely osahal nekdo, kdo mel zloutenku. A s tim melounem......ten se snad akorat rozkroji ne? .-)
Hlavně to ale nedávejte dětem, zas taková kravina to není že se to dělá z plesnivého co by se jinak už neprodalo a rakovina střev se projeví až za desetiletí, plesnivé je karcinogenní.
No tak to já teda s vámi milé dámy nesouhlasím když mám shnilé ovoce tak to fakt nejím ani odkrojené a ananas není meloun, že?Ale má bybička ze staré školy je schopná to odkrojit a spapkat no a taky je tu takže je to sporné.A co se týče karcinogenů tak ty jsou všude kolem nás.ať jím shnilé nebo čisté ovoce karcinogenům se nelze v dnešním světě vyhnout--bohužel
A co melouny?taky jsou krájený a žijem.
Vždyť jasně, řeší se tu nesmysly, asi bychom měli jíst sterilní věci vydezinfekovanýma rukama?! Dokud jsme nebyli v EU, tak se tady takovyhle kraviny neřešili, ale z něčeho tihle "odborníci" žít musej, tak nás za naše daně buzerujou a berou nám všechno co je dobrý a co máme rádi...
Potvrďte prosím přezdívku, kterou jsme náhodně vygenerovali, nebo si zvolte jinou. Zajistí, že váš profil bude unikátní.
Tato přezdívka je už obsazená, zvolte prosím jinou.