Pozvánka na akci: Hvězdy módy v divadle

Pozvánka na akci: Hvězdy módy v divadle

Módní club Dáma.cz vás zve na tradiční ojedinělou zábavnou módní show našich divadelních, filmových a televizních hvězd. Akci pořádá agentura Czechoslovak models ve spolupráci s Nadací Kapka naděje, kam také bude směřován výdělek z této akce.

Pozvánka na akci: Hvězdy módy v divadle

Módní club Dáma.cz vás zve na tradiční ojedinělou zábavnou módní show našich divadelních, filmových a televizních hvězd. Akci pořádá agentura  Czechoslovak models ve spolupráci s Nadací Kapka naděje, kam také bude směřován výdělek z této akce.

Show proběhne 13.listopadu v Brně a 18.listopadu v Praze. Již nyní je vyprodaná show v Ostravě. Do Prahy a Brna lístky ještě seženete, ale rychle! V Brně koupíte lístky v pokladně Divadla Bolka Polívky, Jakubské nám. 5 a v KIC Běhounská 16 (tel.05/42210863). V Praze v pokladně Divadla ABC: Po-So 11-18.30 hod., Vodičkova 28, Praha 1.

Pozvání na tuto originální módní přehlídku přijali:
Lucie Borhyová, R. Koranteng, Hana Švejnohová, Milena Vostřáková, Jana Švandová, Jitka Zelenková, Jan Čenský, Marie Tomsová, Květa Fialová, Naďa Konvalinková, Petr Lesák, Lucie Výborná, Heidi Janků, Hana Buštíková, Dana Vlková - Kamelie a modelky agentury Czechoslovak models.

Je určitě na co se těšit. Jestliže se zúčastníte, budete mít dobrý pocit, že jste přispěli Nadaci Kapka Naděje. Reportáže a fotografie z minulých show najdete zde a zde.

autor: redakce
zdroj: Czechoslovak models

Doporučujeme

Články odjinud