Pravá blondýna

28 komentářů

Ameline
16. listopadu • 13:46

Jo, a světlo dělá taky divný věci. V přítmí mám kaštanové, v normálním světle tako jako ta na úplně vrchním obrázku a na slunci téměř platinové. Jednou mi je kamarád v noci vyfotil s bleskem - vypadalo to fakt divně, protože se tam sešly všechny ty barvy jak některé prameny byly ozářené a jiné ne.

Ameline
16. listopadu • 13:43

Mám svoje vlásky ráda, jsou spíš blond než hnědé, taková medová barvička a mám to ráda. Barvení je proto pro mě zbytečné a můžu se jako jedna z mála z okolí honosit vlasy v přirozené barvě. Co nechápu, že prý vlasy s věkem tmavnou - jako úplně malá jsem byla světlá blondýnečka, někdy od 7 let to ale šlo do kaštanova. A v pubertě to zase zesvětlalo. Divný.

BaRbIe:-*
25. srpna • 11:01

MnO Ja SeM Se SvYmA BlOnD VlAsKaMa NaPrOsTo SpOkOjEnA.DoKoNaLy:-*:)

leanna
11. ledna • 20:12

Někde jsem četla, že ty nejkrásnější blondýnky jsou vlastně brunety obarvené na blond!:)Mé vlasy jsou od přírody světle hnědé, barvila jsem na tmavě hnědo,červeno i zrzavo,ale nejspokojenější jsem s blond :) Přitahuje pohledy,líbím se klukům, cítím se sebevědomě..neměnila bych:)Jsem trošku ujetá a k takové povaze je blond ta nejlepší volba:-D I když 2x měsíčně musím řešit odrůstky,ale stojí to za tu námahu.Takže za sebe pro všechny holky,co jsou rády vidět blond doporučuji:)

Aný
2. září • 16:53

No já jsem byla do 12let blondýna,pak mi vlasy ztmavly na světle hnědý odstín.Tak si je teď na blond zesvětluji,ale jen melíruji.Ve škole má vyznamenáni a určitě njsem nějaká šprtka!Moje iq je 157.Což so myslím že neodpovídá řečím o ,,hloupých blondýnách"!Mějte se všichni prima!

KAMILA
6. srpna • 16:04

Ahoj já sem snědé pleti a mám zelené oči a mám černé vlasy,jenomže bych si ráda skusila jaké je to být blond a jestli by mi to slušelo chtěla bych velkou změnu a né být pořád stejná černá se mi líbí,ale ráda bych si skusila BLOND poradte mi prosím děkuji KAMILA.

petulidlo
28. ledna • 11:27

Já mám barvu zmoklé slámy,tak si je radši barvím.

KIKI
27. ledna • 14:20

Taky jsem přírodní blondýna a nikdy jsem neměla ani šampón, natož barvu, i když je to někdy nuda, tak bych neměnila, chlapi se po nich můžou umlátit, jinak jsem zastáncem přirozenostim, takže pokud jsi se narodila jako hnědovláska, tak ji taky zůstaň!!!

verraa
10. ledna • 14:24

Myslím si,že na barvě vlasů vůbec nezáleží!Jsou ženy krásné tmavovlasé i světlovlasé.Chlapi letí na blondýny protože si chtějí pouze dokázat,že jí dokážou zbalit,ale jinak mají třeba doma černovlasou slečnu.Jo a Tilleul,zajímalo by mě kde žiješ,že po tobě tak chlapi letí,protože jsi blond?

samotta
20. září • 15:15

ahojky, nemáte někdo zkušenost s Freestyle Colors Painting od Welly ? Hledám nějakou šikovnou kadeřnici/kadeřníka v Praze.

Natálie
19. září • 13:16

Prasetka já jsem přírodní blond a furt přemýšlím o tom,že bych chtěla jinou barvu,ale bojím se odrostů,neměla jsem na hlavě ani přeliv,prostě se bojím,jediné co jsem zkusila tak červené tužidlo a to jsem se odhodlala koupit až po 5ti letech a taky jsem měla jen 2x melír,mám obavy z toho,že pak už nebu blond a budu to muset barvit,barvit a barvit.Nejraději bych byla taky někde u moře tam mi vlasy ještě víc zesvětlají,ale pak příjde zima a vlasy ztmavnou o dva odstíny,ale jak příjde jaro a sluníčko tak je vše o.k. a mám zase vlasy krásně zářivě blond

Kristýna85
16. září • 13:18

Mně se líbí pravé blond vlasy, mít je, tak se nikdy neobarvím na tmavo. Sama mám vlasy hnědé, ani světlé ani tmavé a světlou pleť, takže jsem takový ten přechod mezi blondýnou a brunetou. Vlasy si nechávám světle melírovat, což mi přijde přirozenější a hezčí než hodit na sebe hned tunu peroxidu ;-)Hlavně nemusím furt řešit nějaké odrosty.

LUCIE
16. září • 13:07

Ja bych se chtela zeptat jake stiny se hodi k hnedym ocim a jsem pihata a svetle pletiPROSIM ODEPISTE CO NEJDRIVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Werulina
15. září • 14:13

REbeCA:j oto máš pravdu.ta její dcera ji je hrozně podobná..Madonna jako mladá byla vážně pěkná a měla si nechat tu svou pravou barvu vlasů.Ale zase na blond nejdou tak vidět šediny,že.:)

Werulina
15. září • 13:54

mě se ze všeho nejvíc líbí černovlásky...nemůžu si pomoct ale líbí se mi když má někdo černé vlasy..
blond barva mi příjde taková,že jí je všude a nějak se mi to zhnusilo.To by se člověk jako blondýnka bál jít na ulici v růžové,aby ji všichni nezačali kritizovat.jsem ráda,že blondýnka nejsem.jsem pyšná ,že mám hnědý vlasy.

Sharusha
14. září • 23:10

Jo, a vlastně - co jsem ještě chtěla - mně se nejvíc asi líbí Zeta Jones - a ta fakt blond není :))) takže nevím, nevím, jestli barva vlasů vůbec hraje nějakou roli...

Sharusha
14. září • 23:08

Ahoj, no já jsem od přírody blond, je mi 27 a jsem stále stejně blond :)) A vůbec mi to nevadí. Vyzkoušela jsem spoustu barev až k havraní černi - a musím říct, že blond je nejlepší :) Už bych neměnila.

Tilleul
14. září • 23:03

No ja jsem prava blondyna a je mi 26. Prestehovala jsem se k mori, takze vlasy mi jeste vic zesvetlaly a plet dostala trochu barvu. Nicmene uplna vyhra to neni. Chlapi tak otravujou, ze abych tu pomalu chodila s ochrankou. Pomalu se mi na ulici bez myho pritele ani nechce.

REbeCA
14. září • 22:21

Sexualni symbol jsou vsechny blond,ale me se libi treba Angelina Jolie!!a ta blond neí!nebo Julia Roberts...a kdyz uz tu fotíte Madonnu,tak ta neni prirozena blondyna,ale je to tmava Italka,jeji dcera jakoby ji z oka vypadla!!!!

Werulina
14. září • 20:11

Skiasl :bílé se mi moc nelíbí..mě to příjde jako by to nosily jen pornohvězdy...příjde mi to takové divné...ale zase mě se to ani líbit nemusí,stačí,že se to líbí tobě..;)

Skiasl
14. září • 18:40

já jsem taky blondýnka, ale pořád toužím vlasy mít úplně bílé, už 4 roky jsem se nebarvila, připadají mi bílé vlasy sexy

míša
14. září • 17:46

to já sem původní čistá blondýnka už od dětství což je divný páč teď je mě 20 a mám obarvuju se na tmovou hnědou se světle hnědýma proužkama...dyž mám blond tak si připadám jak bárbínka a v tom se necítím vůbec pěkně...

Werulina
14. září • 15:28

a jsem ráda,že nejsem blondýnka.nemám proti blondýnkám nic,ale každý si z nich dělá srandu a některým to není příjemné.

Werulina
14. září • 15:27

já jsem měla od dětství špinavý blond..od 12 let mi začaly hnědnout.

sk8girl
14. září • 14:52

Mno já teda blondynka nejsem a nevadí mi to..

ruhina
14. září • 10:47

Já jsem tedy blond byla od dětství, měla jsem úplně světlounké vlasy, ale pubertou mi začaly od kořínků tmavnout, tak si nechávám dělat melíry. Jednou jsem byla obarvená na hnědo a vůbec jsem se v tom sobě nelíbila, byl to hroznej nezvyk a prostě jsem to nebyla "já". Tak teď jsem zase blond a jsem spokojená.

lena*
14. září • 9:55

Já byla blonďatá, dokonce úplně bílá, až mi začly vlasy blednout a blednout, tak se odbarvuji. Asi vždycky zůstanu na blond, ta barva mi vyhovuje. Mimochodem, ta třetí ve fialovým roláku, je Jessica Simpson, je to můj velký vzor a mám jí na ikonce

Yasmin.Hayatt
14. září • 8:36

já přirozená bloncka jsem a s díky se barvím na rudou nebo fialovo-červenou. blondýnky jsou unylé a bledé. já jsem taky bledule i kdybych ležela týden na slunci, budu max spálená a vyblednu, ale nikdy opálená. mám tak průsvitnou kůži, že jsou mi vidět žíly. vlasy mám světlé, bezbarvé, nehezké a velmi jemné. nevím, co je na tom přitažlivého......... líbí se mi vlasy hladké, lesklé a černé.

Doporučujeme

Články odjinud