Prázdniny podle hvězd: Kam pozvat jednotlivá znamení?

Prázdniny podle hvězd: Kam pozvat jednotlivá znamení?

Raci jsou rádi s rodinou. A pak je jedno, zda doma, nebo na cestách. Štíři se naopak chtějí toulat, potřebují k životu adrenalin a dobrodružství. Jak vše skloubit dohromady?

Beran (21.3. - 20.4.)

Znamení, které si léto vysloveně užívá. Teď pro ně nastává ideální roční období. Berani mají rádi teplo, spoře oděné ženy podněcují Beraní fantazii, i ženy narozené v tomto znamení ocení fakt, že muži odkládají formální oblečení. Navíc se Berani rádi toulají a teplé noci jsou k tomu ideální.

Pokračování 2 / 12

Býk (21.4. - 21.5.)

Býci se těší na letní lásku, ale taky na ovoce, na dlouhé procházky, nejspíš zamíří na venkov, aby relaxovali v přírodě.

Pokračování 3 / 12

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Blížence lákají zahrádky u podniků i festivaly. Občas rádi zmizí s kamarády na jedno a vrátí se až druhý, někdy třetí den ráno. Tolerance partnerů dostane zabrat.

Pokračování 4 / 12

Rak (22.6. - 22.7.)

Raci se těší na zavařování, pečení, zahrádku a rodinnou dovolenou. Chvíle strávené v kruhu nejbližších jim nic nenahradí.

Pokračování 5 / 12

Lev (23. 7. - až 22. 8.)

Mladí Lvi a Lvice se těší na producírování u moře či na plovárně, staří Lvi a Lvice se rádi předvedou s jachtou či na luxusní dovolené, pokud si to ovšem můžou dovolit. Pokud ne, poněkud nekriticky si hrají na kapitány na souši.

Pokračování 6 / 12

Panna (23.8. - 22.9.)

Panny rády cestují a cestu si taky řádně naplánují. Pečlivě vyberou plavky, dovolenou, hotel i společnost. Pak přísně zhodnotí, jestli všechno klaplo.

Pokračování 7 / 12

Váhy (23.9. - 23.10.)

Váhy nerady plánují samy, takže často nechají rozhodovat partnera, a někdy se proto nevyhnou zklamání. Vahám se není úplně snadné zavděčit, protože chtějí od všeho trochu. A někdy je jim „bramborák moc bramborovej“.

Pokračování 8 / 12

Štír (24.10. - 22.11.)

Sex, sex, sex… a toulání, dovolená nejlépe divoká a románek nejlépe taky divoký. A když ne románek, tak aspoň nějaká adrenalinová zábava, jinak udělají okolí peklo.

Pokračování 9 / 12

Střelec (23.11. - 21.12.)

Střelci jsou rození cestovatelé a tím je to dané. Vysypou kasičku a vyrazí na nejdelší cestu, jakou si mohou dovolit, klidně pěšky a s batohem na zádech. Pokud chcete jet s nimi, musíte se zatraceně snažit, abyste drželi krok.

Pokračování 10 / 12

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Kozorozi mají rádi luxus, pohodlí a nepotrpí si na mimořádky. Ideální dovolená je pro ně pěkný hotel, dobrý penzion nebo precizně naplánovaná výprava. Nedostatek financí je stresuje, takže když mají prázdnou kapsu, zůstanou raději doma.

Pokračování 11 / 12

Vodnář (21.1. - 20.2.)

S Vodnářem můžete vyrazit kamkoli, nevyžaduje luxus, zato má vysoké nároky na zábavu a zážitky. Cítí se dobře jako surfař i na festivalu, nevyhovují mu okázalé hotely.

Pokračování 12 / 12

Ryby (21.2. - 20.3.)

Koukejte s nimi na západ slunce, sbírejte mušličky, naperte do nich romantiky, kolik snesou, a pokud se cukají, nechte je na pokoji. Ony už si zpětně ideální dovolenou domyslí.

Doporučujeme

Články odjinud