Pregnium pro zdravý vývoj plodu i zdraví matky

Pregnium pro zdravý vývoj plodu i zdraví matky

V období plánování těhotenství, v jeho průběhu i v době kojení je dostatek vitamínů a minerálů velice důležitý. Při dostatečné životosprávě je však zbytečné užívat velké množství vitaminových doplňků. Co by ale měly maminky sledovat, je přísun kyseliny listové, jódu, hořčíku a hlavně DHA – nenasycené mastné kyseliny, která je nezbytná k růstu a vývoji mozku dítěte.

Nejdůležitější stavební látka mozku je DHA (kyselina dokosahexaneová). Během těhotenství spotřebuje miminko velkou část matčiných zásob DHA, takže je důležité, aby maminky konzumovaly tuto látku již před otěhotněním a zajistily si tak dostatečné zásoby pro své dítě.

DHA je obsažena v mořských rybách a řasách. Konzumace ryb ale bývá v našich podmínkách často nedostatečná, nejčastěji z důvodu špatné snášenlivosti. Navíc některé mořské ryby mohou obsahovat toxické sloučeniny (především rtuť).

Doplněk stravy Pregnium
Jde o jediný produkt na našem trhu, který obsahuje kyselinu DHA z rostlinného původu – mořských řas a nikoli z mořských ryb.

Pregium obsahuje kromě DHA z bezpečného zdroje také další aktivní látky, které jsou nezbytné pro správný vývoj plodu a zdraví matky:

Kyselina listovou – ovlivňuje správný vývoj plodu, centrální nervové soustavy (mozku a míchy), účastní se správného přenosu genetické informace.
Jód – je nezbytnou součástí hormonů štítné žlázy, které jsou důležité při látkové výměně. V raném stadiu těhotenství jsou zodpovědné za správný vývoj mozku a v pozdějším věku vývoj inteligence u dětí, podobně jako DHA.
Hořčík – je důležitý zvláště v pozdějším stadiu těhotenství, neboť pomáhá zamezovat předčasným stahům děložního svalstva a celkově příznivě ovlivňuje zdraví jak matky, tak i dítěte.

Pregnium je k dostání v balení 30 tobolek za doporučenou cenu 215 Kč včetně DPH a 60 tobolek za 380 Kč včetně DPH.

Zdroj: Bene Com.

Doporučujeme

Články odjinud