5
Fotogalerie

Překvapte svého partnera…

Muži mají rádi změnu. Tak jim ji věnujte! Vyberte svému protějšku vánoční dárek na internetových stránkách Sportovně-relaxačního centra Aquapalace v Praze Čestlicích. V sekci e-shopu naleznete neotřelé tipy na vánoční dárky a své nejbližší jejich prostřednictvím potěšíte vouchery do největšího Aqvaparku v Česku, fitness permanentkami, poukázkou na potápění v osm metrů hluboké potápěčské jámě nebo vouchery na masáž či privátní relaxační proceduru.

…jedinečným dárkem!

Díky speciálním zvýhodněným vánočním balíčkům na tom vždy vyděláte! Na dárcích pro své blízké se sice nešetří – ale co je špatného na tom pořídit z pohodlí domova originální dárek – a získat nějaký extra bonus navíc? Nemluvě o uspořeném času, který jako když najdete, až se pustíte do pečení cukroví anebo předvánočního úklidu…

Při výběru dárku v hodnotě nad 1 000 Kč Vám věnujeme 1x voucher na vstupenku do Vodního světa na 1 hodinu Po-Pá (v hodnotě 130 Kč).

Když koupíte dárek v hodnotě nad 2 000 Kč, věnujeme Vám zdarma 1x voucher na vstupenku do Vodního světa na 2 hodiny Po-Pá (v hodnotě 260 Kč).

Při volbě dárku v hodnotě nad 5000 Kč Vám věnujeme 2x voucher na vstupenku do Vodního světa na 2 hodiny Po- Pá (2x 260 Kč)

A při zakoupení dárku v hodnotě nad 10 0000 Kč Vás odměníme 2x voucherem na vstupenku do Vodního světa na 2 hodiny Po- Pá + 2x kuponem na balneoterapii (2x 260 Kč + 2x 180 Kč).

A co internetový obchod Aquapalace Praha ještě nabízí? Kromě mimořádné nabídky vánočních balíčků si můžete běžně objednat vstupenky do Vodního světa a Saun dle časového údobí nebo ceny (různé kombinace). Velmi oblíbená je mimo jiné šeková knížka do Spa nebo Fitness v hodnotě 500 korun, stejně jako Fitness permanentky na 3, 6 nebo 12 měsíců či na 10 lekcí s osobním trenérem.

Širokou nabídku služeb a dobrou inspiraci pro vánoční dárek nabízí i Spa a wellness centrum. Během relaxačních, regeneračních a zkrášlujících procedur si každý velmi rychle zvykne na opravdové rozmazlování! V e-shopu Aquapalace Praha si můžete vybrat z celkem 11 balíčků wellness služeb, za všechny jmenujme např. Beauty for Men, Partnerské ošetření či Privátní Spa.

Pokud si nejste jistá výběrem anebo nechcete čerpat pouze některé vybrané, nýbrž všechny služby rozsáhlého sportovně relaxačního centra Aquapalace Praha, pořiďte si či zakupte jako dárek skutečný hit za zvýhodněnou cenu: Elektronickou peněženku, z jejíhož kreditu je možné platit v jakémkoli oddělení čestlického komplexu.

A pokud je pro Vás či Vaše blízké Aquapalace již „starý dobrý známý“, možná Vás a Vaše nejbližší potěší originální reklamní předměty Aquapalace Praha, jako jsou nafukovací kruh, deštník, osuška nebo masážní pomůcky s logem Aquapalace – krásnou pestrobarevnou hvězdicí.

Ať se již při nákupu na e-shopu Aquapalace Praha ale rozhodnete pro cokoliv, srdečně Vám i všem ve Vašem okolí přejeme krásné Vánoce!

http://www.aquapalaceprague.cz>www.aquapalaceprague.cz

Doporučujeme

Články odjinud