Presleyová: Nemohla jsem Jacksona zachránit

Presleyová: Nemohla jsem Jacksona zachránit

Pod drobnohledem novinářů a televizních kamer se okamžitě ocitla Lisa Marie Presleyová, dcera rockenrolového krále Elvise, jakmile se vydala na hudební dráhu svým debutovým albem To Whom It May Concern. Na přetřes samozřejmě přišla i její dvě bývalá manželství, a to s kontroverzním zpěvákem Michaelem Jacksonem a hercem Nicolasem Cageem.

Lisa tvrdí, že byla do Jacksona, za něhož se vdala v roce 1994 a o dva roky později se s ním rozvedla, skutečně zamilovaná. "Nevím, jaké měl on úmysly, ale já mohu říci, že jsem byla velmi zamilovaná. Byl to úplně normální chlap, který klel, pil, byla s ním legrace a neměl pořád tak vysoký hlas. Pak se to obrátilo a proměnilo v zrůdnost. Nemohla jsem zachránit jeho, ani svět," uvedla.

Ještě nějaký čas dělala Lisa dojem normální manželky. Jackson se však začal z domova ztrácet na několik týdnů, a Lisa se o tom, kde vlastně je, dozvídala jen z novin. Několikrát se jí v té době Jackson velmi dotknul, když v televizi veřejně prohlašoval, že její otec Elvis podstoupil plastickou operaci nosu. Přestože Lisa nepokládá manželství s Jacksonem za nejlepší dobu svého života, je si naprosto jistá, že děti neobtěžoval, jak se o něm tvrdí. "Vím, že má úžasný vztah k dětem a existuje mezi nimi nějaké zvláštní spojení," podotkla.

Na jejím debutovém albu je nicméně píseň, vztahující se k Jacksonovi, v níž se ho ovšem nijak zvlášť nezastává. "Nechci ho očerňovat, vím, že lidé chtějí vědět, co mezi námi bylo. Chtěla bych o tom mluvit tak, aby z toho nevyšel špatně. Je to ale těžké, protože naše manželství bylo špatné a ta doba nepatří k nejlepším v mém životě," komentovala to Lisa.

Poprvé také Presleyová veřejně promluvila o svém rozvodu s Nicolasem Cageem. "Máme oba dramatický charakter. Bylo nám spolu dobře, ale když jsme se hádali, bylo to skutečné peklo," svěřila se časopisu Rolling Stone. A peklo to zřejmě muselo být, protože Lisa a Nicolas se rozvedli pouhý měsíc po slavné svatbě na Havajských ostrovech. Šest let byla letos pětatřicetiletá Lisa Marie Presleyová vdaná za Dannyho Keougha, s ním má dvě děti. (Korzo)

Doporučujeme

Články odjinud