Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Instagram
 Zdroj: Instagram
 Zdroj: Instagram
 Zdroj: Instagram
11
Fotogalerie

Převlečte se za svázanou Kim: Hvězdě reality show Kim Kardashian už nikdo nevěří

Před týdnem okradli zloději v Paříži na fashion weeku hvězdu reality show Kim Kardashian o šperky v hodnotě 240 milionů korun. Teď si z jejího přepadení dělá legraci celý svět.

Co se stalo? Kim přišla do hotelu bez ochranky, která v tu dobu hlídala její sestru na diskotéce. Manželku Kanye Westa pak údajně přepadlo pět mužů převlečených za policisty, svázali ji ve vaně – a obrali o všechny šperky, které s sebou měla a které bohužel nebyly v trezoru, ale volně položené v pokoji. Zachránila ji až kamarádka, která zapnula alarm. Kim hned poté nasedla do letadla a opustila Paříž. Když se rapper dozvěděl, co se stalo, okamžitě přerušil koncert v New Yorku a letěl ji utěšovat.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Hvězdu nikdo nelituje

Nicméně Kim nakonec nikdo moc nelitoval, i návrhář Karl Lagerfeld jí vzkázal, že se nemůže divit, když sdílí s celým světem svůj život a ukazuje na sociálních sítích veškerý majetek. Dokonce se objevují názory, že přepadení mohlo být fingované, že jde jen o další způsob, jak se zviditelnit. Pravdu každopádně ukážou záznamy z kamer. Jeden ze ztracených šperků je totiž prsten, který dostala od svého manžela – jenže ten je teď na tom s penězi trochu hůř. Nedávno totiž veřejně přiznal bankrot. Je tedy otázka, jestli se celé přepadení nekonalo jen kvůli pojistce, kterou by údajně okradené hvězdě reality show vyplatila pojišťovna.

Převlečte se za Kim

Na internetu se teď objevil halloweenský kostým odkazující na outfit přepadené a ve vaně svázané Kim. Kostým sice nenese její jméno, nicméně je naprosto jasné, o co se jedná. Jeho součástí je bílý župan, černé brýle, blyštivý prsten, roubík a provaz. Ti, co věří, že šlo jen o další mistrovský kousek, jak se členka klanu Kardashienů zviditelnila, se dobře baví, ostatní, kteří věří, že byla opravdu přepadená, jsou znechucení. „Pane bože, nic se neděje, je to přece jen Halloween,tak se pojďme bavit,“ říká majitel firmy, která tento kostým nabízí k prodeji.

Doporučujeme

Články odjinud