Prezident Bush je hitem vánočních nákupů

Prezident Bush je hitem vánočních nákupů

Jste blázni do amerického prezidenta George Bushe a chtěli byste mít doma jeho téměř shodnou kopii? Nebo ho nenávidíte a nejraději byste mu utrhali ruce a nohy a ukroutili hlavu? Pro jeho fanoušky i odpůrce vytvořila hračkářská společnost Blue Box International exkluzívní třiceticentimetrovou figurku, která si svým vzhledem nezadá s populárním Kenem a Barbie.

"Postavička je vytvořena spíše pro děti, ale předpokládáme, že si ji pořídí také mnoho recesistů a lidí, kteří si jejím prostřednictvím budou chtít s prezidentem USA vyřídit své účty," uvedl zdroj blízký Blue Box International a dodal, že figurka zaútočí na americký trh letos v říjnu. Již nyní je o ni ale podle objednávek neuvěřitelný zájem.

George W. Bush se objeví ve speciální sérii figurek Action Man jako pilot pod názvem Elite Force Aviator: George W. Bush.

"Postavička přesně kopíruje Bushův oděv, do nějž se nasoukal letos 1. května, kdy nastoupil v plné zbroji do bojového stíhacího letounu a oznámil, že skončily hlavní bojové operace v Iráku," uvedl mluvčí amerického hračkářského gigantu.

"Myslím, že se nám povedlo výborně zachytit jeho výraz ve tváři, stejně jako mnoho detailů na jeho obleku, včetně helmy s kyslíkovou maskou, záchranné vesty a parašutistické výstroje. Figurku je již nyní možné s předstihem objednat přímo přes naše internetové stránky," upřesnil mluvčí. (Plus)

George Bushe můžete objednávat na www.kbtoys.com, cena je necelých 40 dolarů.

Doporučujeme

Články odjinud