Příběh ze života: Jak jsem žila s muslimem

13 komentářů

frakira
11. března • 9:10

I pokud by to byla pravda, paní má náramné štěstí. Má dvě nádherné dcery a její muslim se choval jako hromada jiných mužů. Nechal je odejít, necítil potřebu ji znetvořit, aby se na ni už žádný chlap ani nepodíval, odešel a nedělá si na ni ani holky žádné nároky. Ať se na to dívám z kterékoliv strany, je to úžasný konec. Ano, žít ve spokojeném manželství by byl určitě ještě lepší, ale rozpad manželství je přecejen dneska už běžná věc.

arreaux
8. března • 11:24

Elaa: Pravda, já ten článek také už někde četla i s diskuzí pod ním.

arreaux
8. března • 11:24

Elaa: Pravda, já ten článek také už někde četla i s diskuzí pod ním.

ivca001
6. března • 10:56

óó jaká náhoda, že zrovna v této vyhrocené době (islám x křesťanství) přijde článek o žití s muslimem...

hynek
5. března • 23:30

Trapné, ale co dělat - doba si to žádá, tak je třeba kopat do "jinověrců".
Ještě trapnější však bude, až se role otočí a Dáma bude psát srdcervoucí "příběhy ze života" s "těmi skvělými arabskými milovníky a vzory spořádaných manželství". Že vám to přijde přitažené? Tak si víc všimněte, jak se z nedávné "osy zla" a "světových teroristů" již několikrát přes noc stali "naši" věrní spojenci... Nejsem zastáncem bezbřehé imigrační politiky a pokřiveného multikulturalismu, prosazované tvůrci NWO a potažmo sociálními inženýry v EU, protože jediným cílem je rozbíjení našich tradic a zastávaných evropských hodnot. Nehoruji ani pro smíšená manželství s tak rozdílným světonázorem, zastávanou vírou a kulturními preferencemi, protože s tím vzniká řada potenciálních problémů. Nepodporuji paušalizaci, natož současnou hysterickou islamofobii, neboť podobný článek jde vytvořit na kohokoliv, a mám korektní informace od svých rodinných přátel ze země s drtivě převažujícími vyznavači islámu. Nemám rád ale ani "blbky", které se bez rozmyslu vrhnou do muslimské náruče a konvertování, aniž by uvážily specifický život a zodpovědnost za takový krok, po rozchodu či rozvodu dští síru na své bývalé a ve své uražené malosti dehonestují nosné ideje islámského náboženství.

Elynor
5. března • 22:19

To je nějaký zmatek, toto. Co ten kluk turecký asi dělal za práci, když nevstával před jedenáctou, ale současně byl pořád v práci? Přitom asi vydělával dost, když si mohl na manželku najmout detektiva, to není levný špás, navíc tedy živil rodinu, takže s tím se moc neslučuje povalování se do jedenácti. Další rozpor - ona píše, že věřil, jen aby se neřeklo, ale do mešity chodili, ramadán se dodržoval a vánoce ne, a pán se vroucně modlil. A takových nesrovnalostí je tam víc. Celé je to divné jakési, a musím konstatovat, že paní má, co chtěla, nevidím důvod ji litovat.

helza
5. března • 15:08

lebahu: Máš pravdu. Mám velmi nešťastnou kamarádku. Jako bych četla její dopis. Naprosto stejné problémy. Jenomže ona je Češka a on Čech a nikdy nevytáhli paty z rodné vsi. A když vzpomenu na svého ex - taky se mu podobal jak vejce vejci a byl to Hanák jako poleno. A byl ateista.

Elaa
5. března • 11:45

ano článek jsem taky četla na nějakých jiných stránkách pro ženy tak před půl rokem. Byla pod ním i diskuze. Škoda, že redakce neotiskla článek i s diskuzí. Většinou tam psaly ženy - jak přes kopírák - stejně "postižené", bud vdané anebo rozvedené, s pány z jiné kultury shodující se, že udělaly velkou chybu...

lebahu
5. března • 8:56

V některých bodech si myslím, že kdyby si autorka vzala nemuslima, bylo by to stejné, prostě chlap :-D Tenhle si to jenom dokáže okecat vírou.

Bluemoon
5. března • 1:21

Trudo,
když něčemu nerozumíš, přečti si ten text ještě jednou, případně dvakrát nebo i třiktát, až pochopíš, o čem to je. A když ani pak nerozumíš, což je evidentně tvůj případ, nepiš příspěvky. Je to mnohem lepší, než psát blbosti mimo téma. Děkuji. Autorce textu děkuji za věcné argumenty k tématu.

Truda
5. března • 0:28

Proč jen není článek třeba o tom, že se rozvedli katolík s nekatolíkem, běžný Čech s ortodoxním židem, vysokoškolačka s chlapem bez vzdělání? Dneska je módní veřejně odsuzovat islám, neveřejně nadávat na cikány, takže mě ani neudivuje, že zase další článek o tom, jak jsou muslimové strašní..... Prostě se to v současné době nosí, je to téma doby, ach jo.

Zebruška
4. března • 23:14

Já můžu s určitostí říct něco k formě - autor textu má poměrně chaos v psaní čárek ve větách :-)

Mata69
4. března • 18:48

Ten článek jsem už četla....jestli to ale bylo tady na Dámě to nemohu s určitostí říci.

Doporučujeme

Články odjinud