Přijďte na kloub vypadávání vlasů!

8 komentářů

amalka222
9. června • 17:46

V prvom rade treba zistit pricinu vypadavania vlasov, ci ide len o zmenu hormonov alebo chybaju ziviny a je to docasny stav. Ak sa vyskytnu kuty alebo kusky koze bez vlasov tak je zle a treba nieco robit. Ja som pogooglila, nasla som tuto stranku, objednala som si sampon a skutocne pomohol. viem, kazdemu pomoze nieco ine tak treba skusat http://www.volluma.cz/

Rendis12
3. dubna • 12:49

Když tady píšete o vypadávání vlasů, mě zrovna donna pomohla i na mastné vlasy a roztřepené konečky. Žádnou jinou výživu už nehledám, jsme naprosto spokojená.

KajikSvit
18. března • 13:57

Vypadávat vlasy mi začly, když jsem se více stresovala v práci, vůbec jsem si neuvědomila, co mi to udělá s mým zdravím. A začal kolotoč, abych dala aspoň do původního stavu ty moje dříve krásné vlásky. Snažila jsem se hledat na internetu, kde jsme objevila donnuhair. A to byla má záchrana, nevěřila jsem, že to opravdu tak pomáhá.

Markeetkaa
25. listopadu • 16:36

DonnuHair taky chválím, nejlepší ze všech výživ na vlasy, mě se teda osvědčila, připadá mi, že jako jedna z opravdu mála fakt účinkuje. Vlasy jsou na pohled mnohem hezčí a vypadají zdravěji.

KarolínaKrčmy
12. listopadu • 21:50

Mě teda pomohlo, když jsem si na hlavu přestala plácat ty sajrajty a chemikálie. Chce to pořádný přírodní šampón bez chemie a napůl máte vyhráno, protože takové šampóny nepoškozují pokožku hlavy, která je pro silné vlasy nejdůležitější. U mě vyhrály šampóny s růžovým olejem nebo kopřivový šampón. Ale sehnat v čr růžový olej je tedy pořádná výzva, žádná drogerie, lékárná, až na internetu jsem našla, milex nebo levandulum..no ale za ten krásný účes trocha hledání rozhodně stojí :)

Markeetkaa
5. listopadu • 10:46

Jak je jich více jak 100 tak bych to nějak řešila, já raději preventivně beru Donnu Hair, vlasy se netřepí, nemastí tolik a hlavně jejich vypadávání se omezilo úplně na minimum, fakt doporučuju.

Truda
3. listopadu • 7:47

Pořádně zavzpomínat, co se dělo za posledního zhruba půl roku. Známé začaly padat vlasy půl roku po zánětu pobřišnice, ale nenapadlo ji dát si to do souvislosti. Naštěstí měla rozumnou obvoďačku, která se jí podrobně vyptala a zjistila toto předchorobí. Mi vlasy padaly málem jak po chemoterapii - asi tři měsíce po prodělaném zánětu mozku a mozkových blan. Neprovázely jej vysoké teploty, ale týden jsem nejedla vůbec, další dva jsem byla jen na infúzích. Taže zánět, metabolický šok, mínus dvacet kilo. A mínus půlka vlasů.... Pak se kamarád divil, proč si tak nakrátko stříhám ofinu - smála jsem se, že to není stříhané, ale nové vlasy, které fofrem nahrazovaly ty nebožky vypadané.

Ilona
2. listopadu • 23:09

A co teda dělat, když jich je víc než 100 za den? To by mě zajímalo.

Doporučujeme

Články odjinud