Princ Charles dal Victorii Beckhamové košem

Princ Charles dal Victorii Beckhamové košem

Má to být slavnost roku, dostaveníčko nejznámějších mediálních celebrit současného světa. Už dnes je však jasné, že nad Pre World Cup Party, kterou chystají manželé Victoria a David Beckhamovi na 21. května a jejíž uspořádání je přijde na půl milionu liber (necelých 21 milionů Kč), bude něco chybět k dokonalosti.

Pozvání na sešlost prominentních osobností, jež má být jakýmsi prologem nadcházejícího Mistrovství světa v kopané, totiž striktně odmítl britský korunní princ Charles s chotí Camillou. A nezůstalo jen u toho. „Synové následníka trůnu William a Harry se bohužel také nemohou účastnit,“ naordinoval hvězdě Realu Madrid a bývalé Posh Spice další ledovou sprchu mluvčí londýnského Buckinghamského paláce.

„Victoria je velmi zklamaná, nesmírně toužila po tom, aby Charles s Camillou byli jejími čestnými hosty,“ prozradil reportérům Sunday Mirror blízký přítel Beckhamových. Z míry byl zřejmě vyveden i David, který se podle zlých jazyků vzápětí dopustil prohřešku proti své pověsti dokonalého modemana. Byl totiž spatřen, jak se prochází v jednom madridském parku v sandálech a s bílými tenisovými ponožkami na nohou!

Náplastí na jeho rozčarování může být alespoň skutečnost, že hned nato podepsal lukrativní reklamní smlouvu s americkým mlékařským gigantem, která je pro něj nejen finančně velmi výnosná, ale navíc zvýší jeho popularitu v USA. Victorii nezbývá, než se utěšovat tím, že účast na večírku zatím neodřekl populární Ozzy Osbourne, ani nikdo z manželových spoluhráčů v anglickém národním mužstvu. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud