Princ Harry možná nazpívá babičce královně k jubileu píseň

Princ Harry možná nazpívá babičce královně k jubileu píseň

Gary Barlow (41), frontman skupiny Take That, přemlouvá prince Harryho (27), třetího v pořadí na britský trůn, aby se zapojil do výročního alba k výročí šedesáti let panování královny Alžběty II.

Gary Barlow spojil síly se slavným hitmakerem Andrewem Lloydem Weberem a chystá se napsat píseň, která by vzdala hold hlavě britského impéria.

A rozhodl se zapojit i zrzavého královnina vnuka Harryho. Setkal se s ním nedávno na Jamaice a probíhalo to prý následovně:

"Řekl jsem Harrymu, že jsme začali pracovat na písni k jubileu a doufáme, že se na tom bude podílet. Princ protestoval a tvrdil: „Opravdu neumím zpívat.“ Tak jsem trochu přitlačil a řekl: „Alespoň něco na tamburínu! Alespoň jednou do ní uhodit!"

Princ je momentálně na návštěvě zemí britského Commonwealthu. Jde o součást turné k diamantovému jubileu královny Alžběty. A v jeho patách následuje Gary Barlow, který sbírá materiál dosud neznámých umělců. A ačkoliv princ nemá umělecké ambice, zpěvák Gary je přesvědčen, že se mu podaří Harryho udolat. V rozhovoru pro Daily Mirror sebevědomě dodal:

"Jsem si jistý, že ho dostaneme. Udělá to pro dobrou věc. Na tomhle albu nebudou zkušení umělci. Mám tu spoustu neznámých jmen. Cestujeme od Austrálie do Keňi a na Šalamounovy ostrovy. Všechno to nahrávám na laptop a až se vrátím do Londýna, zajdu do studia na Abbey Road namixovat to."

Mladší syn prince Charlese se rád pouští do nebezpečných podniků. Velmi touží například po tom vrátit se na misi do Afghánistánu. Nejspíš si tedy nedá ujít ani tuto výzvu.

foto:Profimedia.cz

ČTĚTE TAKÉ:
Inspirujte se klobouky vévodkyně z Cambridge

ČTĚTE TAKÉ:
Na péči o stárnoucí rodiče se dobře připravte předem

Doporučujeme

Články odjinud