Princ Harry svedl matku dvou dětí

Princ Harry svedl matku dvou dětí

Bez skandálů by byl život nudný, myslí si zřejmě druhorozený syn britského následníka trůnu, jednadvacetiletý princ Harry a ze všech sil se snaží, aby dominoval titulním stránkám bulvárních deníků. Nejnověji je středem pozornosti kvůli údajnému sexuálnímu poměru s Catherine Daviesovou, čtyřiatřicetiletou matkou dvou dětí.

Seznámili se spolu v jednom londýnském módním baru. „Navzdory věkovému rozdílu třinácti let jsme si spolu od počátku báječně rozuměli,“ pochvaluje si Catherine na stránkách listu Daily Mail. Dokonce natolik, že podnik opustili a uchýlili se spolu do bytu jejího přítele ve čtvrti Chelsea. „V koupelně jsme se objali a pak společně klesli do prázdné vany,“ popisuje další průběh událostí.

Když se kolem třetí ráno rozhodla vrátit domů ke svým dětem, dceři Ruby (6) a synovi Jadeovi (8), začal ji princ líbat tak vášnivě, že se jí bezděčně podlomila kolena. Co se dělo dál, Catherine neuvádí, jen dodává, že „když bylo po všem“, Harry ji na rozloučenou ještě něžně políbil. „Pak se zeptal na mé telefonní číslo a sotva jsem se vrátila domů, dostala jsem esemesku, v níž mi popřál dobrou noc,“ chlubí se a zdůrazňuje: „Je to zkrátka skutečný gentleman!“

Jiného názoru je patrně Harryho oficiální přítelkyně Chelsy Davyová. Nejde totiž první úlet jejího milence. Před nedávnem byl přistižen, jak opilý osahává moderátorku MTV Coralii Robinsonovou (25) a vzápětí při erotickém sbližování s plavovlasou Mayou Frenchovou (21), která rovněž pracuje v televizi. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud