Princ Harry ve své svatební řeči žertoval o Williamově pleši

Princ Harry ve své svatební řeči žertoval o Williamově pleši

I princ Harry dobře ví, že ze synů princezny Diany je dnes atraktivnějším právě on. Jeho starší bratr William ztratil klukovskou nevinnost, začíná nabírat otcovy rysy a především už téměř přišel o vlasy na temeni hlavy. A z bývalého hezouna s pleší si vystřelil Harry také během své svatební řeči na recepci prince Charlese. Williama i všechny ostatní přítomné tím nesmírně pobavil.

Harry využil skutečnosti, že na otcově večerní recepci už nebyla jeho babička královna Alžběta II. A humorem nešetřil. Všichni přítomní se hlasitě smáli a popadali za břicha, když zrzek Harry prozrazoval na Williama jeho trapasy a úlety. Když ale naladil na vzdávání holdu matce Dianě, sál dojetím ztichl.

„Harryho řeč byla velmi vtipná. Pořád říkal Williamovi frajer. A všechny nás držel v křeči smíchem. Harry skončil řeč tím, že je William chlap jak má být, ale nevypadá tak dobře jako on, nemluvě o jeho rezavých vlasech. Byl to velmi dobrý humor a princ William tleskal tak hlasitě, jako tleskali všichni ostatní,“ prozradil jeden z hostů recepce.

Mladší ze synů prince Charlese prý také přiznal, že má svou novou švagrovou Kate moc rád a jsou si blízcí jako bratr a sestra. Nešetřil s poděkováním matce Dianě, u níž také uvedl, že by byla na něho i Williama určitě toho dne velmi hrdá.


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud