Zdroj: Profimedia.cz

Zdroj: Profimedia.cz

 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
 Zdroj: Profimedia.cz
5
Fotogalerie

Princové William i Harry jsou v Londýně, Kate porodí každým dnem

Vévodkyně z Cambridge nejspíš do pátku porodí svého druhorozeného potomka. Bookmakeři, občané Spojeného království i miliony fanoušků z celého světa doufají, že to bude dívka. Byla by princeznou a zřejmě se bude jmenovat Alice. Kate Middletonová může porodit už ve středu 22. dubna, její manžel William i švagr Harry jsou v Londýně. A navíc před porodnicí už hlídkují policisté a jsou připraveny zátarasy.

William sloužil mimo Londýn, ale svůj výcvik předčasně ukončil, aby mohl být po boku své ženy během porodu. Po něm zůstane v Kensingtonském paláci se svou chotí šest týdnů a bude pomáhat s péčí o prvorozeného syna George a druhorozeného potomka.

„Vévoda z Cambridge dokončil první fázi svého výcviku jako pilot pohotovostní lékařské helikoptéry u Bond Air Services,“ potvrdil mluvčí z Kensingtonského paláce s tím, že v Londýně bude princ pobývat do 1. června.

Lékaři z Nemocnice svaté Marie v londýnském Paddingtonu stanovili datum porodu na sobotu 25. dubna, ale podle zdrojů z Kensingtonského paláce porodí vévodkyně nejpozději do pátku.

Podle britských sázkových kanceláří je nejnižší kurz stanoven na to, že se vévodům z Cambridge narodí dívka a bude se jmenovat Alice.

Do Londýna přiletěl také princ Harry, který tam zůstane do konce víkendu. Má tedy jistotu, že mezi prvními uvidí svého dalšího synovce či svou první neteř, než se služebně vrátí do Austrálie.

Klepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázekKlepněte pro větší obrázek

Doporučujeme

Články odjinud