5
Fotogalerie

Připravte se na zimu

Zimu si většina z nás spojí nejen s lyžováním a výlety do hor, ale také s představou pořádně teplého oblečení, které v šatníku nesmí chybět. Ocení ho každý, jakmile se začnou teploty dostávat stupínek za stupínkem pod nulu.

Finální look kolekce Bedouin anglické módní značky F&F Blue byl inspirován kulturou domorodých kmenů a středověkých kočovníků, která se vyznačuje nápaditým vrstvením jednotlivých kousků oblečení a použitím strukturovaných materiálů.

Také se vám ještě nechce opustit lehké šatičky? Máte pocit, že by váš šatník potřeboval před zimou doplnit? Inspirujte se novou kolekcí Bedouin a přesvědčte se, že i v zimě si díky nápaditému vrstvení a kombinacím s řadou hřejivých, trendy doplňků, můžete vyrazit v pohodlných šortkách či ležérních šatičkách. Budete se cítit skvěle a zůstanete přitom v teple!

Nová zimní kolekce je charakteristická výraznými vzory na pleteninách, kombinací použitých materiálů, robustními maxi kabáty pánského střihu, nekonečně dlouhými šálami, nápaditým vrstvením i již zmíněnými strukturovanými materiály.

Bedouine přichází i se zimní verzí šortek a jemnými zdobenými vytkanými šaty. K nim se nabízí řada doplňků, jako jsou teplé punčocháče, snoody, návleky na ruce i nohy, šály, rukávníky.

Nejčastějšími materiály v kolekci, která vás i ve velkých mrazech příjemně zahřeje, jsou kožešiny, měkké pleteniny, Melton vlna, mačkaná viskóza a ovčí vlna. Z barev si vyberete mezi tóny šedé, krémové, jemné růžové, broskvové i modré.

ČTĚTE TAKÉ:
Erbová se dohodla na rozvodu, Řepku už teď nemusí tajit


STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud