Přírodní péče o zralou pokožku!

Přírodní péče o zralou pokožku!

Každá pokožka vyžaduje svou specifickou péči, u zralé pokožky to platí dvojnásob. Postupné ztrátě elasticity a zpomalení procesu stárnutí pokožky se dá docílit nejen zlepšením životního stylu, ale také pomocí kvalitních kosmetických přípravků.

Čistě přírodní přípravky pro dokonalé ošetření zralé pokožky čerpají z unikátních vlastností granátového jablka, které slouží jako přírodní antioxidant.

Granátové jablko bylo využíváno už ve starých kulturách jako elixír krásy a mládí. Díky přírodním schopnostem neutralizovat škodlivé efekty volných radikálů, které způsobují stárnutí pokožky, je vyhledávanou surovinou v kosmetice i dnes. Šťavnatá semínka granátového jablka působí jako přírodní antioxidanty a pomáhají efektivně předcházet příznakům stárnutí pokožky. Hlavní složkou nové pleťové řady Vyhlazující péče Granátové jablko je cenný olej ze zrníček granátového jablka.

Vybírat můžeme z těchto čtyř novinek:

Vyhlazující denní krém Granátové jablko Weleda – jemný krém podporuje pleť v přirozeném procesu odbourávání volných radikálů, a tím výrazně zpomaluje stárnutí pokožky. Zároveň chrání pleť před škodlivými vlivy okolního prostředí. Díky hodnotnému oleji z granátového jablka a z makadamových ořechů poskytuje pleti tu nejlepší péči. Zjemňuje vrásky a vyhlazuje pleť, zlepšuje elasticitu pokožky a díky příjemné konzistenci se snadno roztírá a rychle vstřebává. Výborný jako podklad pod make-up.

Vyhlazující noční krém Granátové jablko Weleda - výživný krém pro hloubkovou regeneraci během noci aktivuje obnovu buněk a zlepšuje pružnost pokožky. Zjemňuje vrásky a celkově vyhlazuje pokožku. Obsahuje olej ze semínek granátového jablka, který působí jako přírodní antioxidant. Ráno je pleť krásně hladká, působí svěže a odpočatě.

Vyhlazující sérum Granátové jablko Weleda - speciální přípravek pro intenzivní péči o zralou pokožku s okamžitým efektem. Intenzivně hydratuje pokožku, zjemňuje vrásky a vyhlazuje pleť, zlepšuje pružnost pokožky. Efekt je viditelný v krátkém čase po nanesení séra. Obsahuje šťávu z granátového jablka, která působí jako přírodní antioxidant. Sérum posiluje strukturu pleti a aktivuje obnovu buněk. Připravuje pokožku na použití denního či nočního krému.

Vyhlazující oční krém Granátové jablko Weleda - jemný fluid zmírňuje projevy stárnutí pokožky v oblasti očí, zjemňuje vrásky a vyhlazuje pokožku. Výtažky z granátového jablka působí jako přírodní antioxidant a aktivují regeneraci očního okolí. Krém neobsahuje parfemaci, je vhodný i pro nositele kontaktních čoček.

Ačkoliv jsou všechny přípravky s výtažky z granátového jablka vytvořeny pro zralejší pokožku, díky čistě přírodním surovinám je možné tuto kosmetiku používat i v mladším věku, například v případech, kdy je kůže vystavována větší zátěži (práce s čisticími prostředky, nepříznivé počasí, atd.).

Víte, že... Granátové jablko má kromě kosmetických účinků i pozitivní účinky na lidské zdraví - například: snižuje vysoký krevní tlak, zabraňuje tvorbě cévních usazenin, vykazuje protinádorové působení, zmírňuje obtíže při menopauze a posiluje obranyschopnost organismu při infekčních onemocněních.

Zdroj: Weleda



KAŽDÝ DEN NOVÉ SLEVY NA JEDNOM MÍSTĚ!

ČTĚTE TAKÉ:
Chantal Poullain překonala rakovinu!

Doporučujeme

Články odjinud