Přítelkyně propadla plastickým operacím. Mění se k nepoznání

Přítelkyně propadla plastickým operacím. Mění se k nepoznání

Přesto, že má přítelkyně je mimořádně krásná žena, je se svým vzhledem nespokojená. Neustále vymýšlí, co by na sobě mohla ještě vylepšit. Pomalu se z toho začíná stávat posedlost...

Přítelkyně je nepřehlédnutelně atraktivní žena. A není to jen jejím mládím, ale skutečně tím, co jí panbůh nadělil. Znám jen málo žen od přírody tak pěkných a přitažlivých. Vždy jsem měl slabost pro slovanské typy; modrooké a zelenooké plavovlásky a rusovlásky s výraznými lícními kostmi, plnými rty a velmi ženskými tvary. Taková byla za mlada má „exmanželka“ i mé další přítelkyně. Petruška je ale slovanská bohyně. Bohužel ona má ale na své tělo jiný názor, i když si myslím, že jí k tomu ani já, ani její okolí nedáváme žádné důvody. Kam přijde, tam se po ní muži i ženy otáčejí.

Už když jsem Petru poznal, měla za sebou dvě plastické operace. První byla jen korekční – Petruška se totiž narodila s malým rozštěpem rtu a stále nebyla spokojená s tvarem úst a drobnou jizvičkou. Proto podstoupila modelaci rtů. Drobná úprava dopadla skvěle. Petra má krásné a zajímavě tvarované rty. Druhá operace, která se už rtů netýkala, byla dle mého naprosto zbytečná – viděl jsem fotky „před“. Petruška si dala zvětšit poprsí. Myslím, že to nebylo vůbec nutné! Ale je pravda, že nyní je opravdu nepřehlédnutelná. Bohužel přítelkyně se v plastických zákrocích zhlédla a během 4 let, co spolu žijeme, absolvovala ještě 4 další.

Nechápu, proč má od přírody krásná žena potřebu se neustále „opravovat“

S přítelkyní děti neplánujeme, já mám 2 dospělé z prvního manželství a ona děti nechce. Upřímně řečeno mi to tak vyhovuje. S naším životním stylem jsme oba spokojeni a nechceme nic měnit. Čím déle nám to bude takhle příjemně klapat, tím lépe – osobně mám pocit, že až teď po padesátce opravdu žiji! Plním si sny, užívám života a firma dobře funguje. Navíc mám vedle sebe krásnou, mladou ženu. Poslední dobou mám ale o ní strach. Petruška se mi totiž mění před očima a já nevím, jak to zastavit. Po modelaci rtů a plastice prsou podstoupila Petra plastiku nosu, nechápu proč – nos měla dokonalý. Pak přišly na řadu vrásky na čele, později vyhlazení drobných vrásek kolem očí a korekce očních víček, která dle mého změnila tvar Petřiných krásných očí. Nyní Petra plánuje liposukci v oblasti boků, s čímž hluboce nesouhlasím!

Nechápu, proč má potřebu od přírody krásná žena se neustále „opravovat“ a měnit do podoby tuctových krásek z obálek časopisů. Už předchozí operace mi přišly úplně zbytečné, a to rozhodně ne kvůli finančnímu hledisku, přítelkyně si totiž tyto zákroky financuje sama. Mám o Petru jednoduše strach.

Začínám mít strach!

„Stejně bys to nepochopil, jsi jiná generace. Mně se to jednoduše líbí a mohu si to dovolit, tak nic neřeš! Navíc už opravdu nejsem žádná výjimka, prsa má udělaná každá druhá pěkná holka! Ty fakt myslíš, že ty dokonalé postavy i obličeje ve filmech a časopisech vyrábí výhradně příroda? Co na tom proboha je, že chci být stále pěkná!?“ řekla mi Petruška během posledního rozhovoru na téma „plastiky“. Co na to říct?

Mám být tedy rád, že o sebe dbá, a že mám vedle sebe ženu, po které se všichni otáčí? Ano, přítelkyně je nádherná žena, ale když občas v médiích narazím na některé fotky plastickými operacemi doslova „poznamenaných“ dam, začínám mít strach, jak daleko to všechno dojde. Opravdu jsou a budou plastické operace zcela běžné? Pochopím, když má člověk nějakou zjevnou vadu na kráse, která ho dlouhodobě trápí, a tak pomůže tělu i duši a nechá si pomoci od moderní medicíny, ale v Petruščině případě?

Roman, 52 let

Doporučujeme

Články odjinud