Pro Langerovou jsou Dotyky intimní věcí

Pro Langerovou jsou Dotyky intimní věcí

Po debutovém albu zpěvačky Anety Langerové, Spousta andělů, kterého se prodalo 126 tisíc nosičů, vychází v pondělí 21. května její druhá deska - Dotyky. Již dnes si však lze některé skladby poslechnout na zpěvaččiných oficiálních stránkách, kde lze navíc předobjednat zmíněné album i s Anetiným podpisem.

Sama Aneta považuje Dotyky za velice intimní věc. „Je to jako když někoho pustíte do svého osobního prostoru,“ tvrdí zpěvačka, která si díky Dotykům vyzkoušela spoustu nových věcí. Podle jejího bratra a manažera Nikoly Langera je příliš brzy hodnotit, zda skladby na Anetině novém albu více osloví určitou skupinu posluchačů nebo si najde příznivce ve velkém spektru lidí. „Aneta nikdy nepíše ani nezpívá věci pro nějaké publikum, je to její upřímná zpověď a v případě Dotyků velmi osobní až intimní,“ prozradil agentuře Pluspress Nikola Langer.

Desítka zaútočí na srdce posluchačů

Album má obsahovat deset původních skladeb, jejichž autorkou je většinou sama zpěvačka a spoluautory se u několika nahrávek stali Michal Hrůza (pro Anetu napsal hit Voda živá), Lukáš Klofec (zpěvák skupiny Lety mimo) a Robert Nebřenský. Na trhu se objeví dvě verze. Standardní edice bude obsahovat samotné album a bonusová navíc i DVD s více než třicetiminutovým dokumentem, jehož autorem je režisér klipu Voda živá Michal Kudláček. Obě verze alba vyjdou v exkluzivním papírovém obalu s vloženou knížkou.

Proměnou do podoby nového alba projdou i webové stránky www.langerovaaneta.cz, kde až do termínu vydání alba je spuštěný studiový speciál, poté budou spuštěny stránky zcela nové. Album Dotyky, kterému předcházelo vydání singlu „Malá mořská víla“, podpoří Aneta na podzimním turné, kde představí svůj nový koncertní program v přibližně dvanácti místech České republiky. V listopadu pak odehraje nejméně tři koncerty také na Slovensku.

Doporučujeme

Články odjinud