Pro nejmenší

Pro nejmenší

Péče o miminka patří ke každodenním radostem i starostem každé maminky. Dopřejte svému děťátku něžné pohlazení speciální kosmetikou určenou pro jemnou dětskou pokožku. Při výběru přípravků pro děti pečlivě vybírejte. Pamatujte, že kvalita znamená více než kvantita. Zvolte takové přípravky, které citlivé dětské kůži pomohou, ochrání před nepříznivými vlivy okolí a budou udržovat správnou hladinu hydratace.

NIVEA BABY Značka Nivea má v oblasti péče o pokožku dlouholeté zkušenosti. A jsou-li její odborníci postaveni před úkol vyvinout kosmetiku pro jemnou dětskou pokožku, přistupují k němu zvlášť zodpovědně. Ví, že první podmínkou, kterou musí dětská kosmetika splňovat, je „nezatěžování pokožky". Každé dítě se obvykle narodí se zdravou, jemnou a růžovou pokožkou, a proto musí být i dětská kosmetika jemná a musí obsahovat jen nezbytné složky pro ošetření dětské pokožky. Všechny výrobky této řady neobsahují barviva ani alkohol, které by pleť miminek vysušovali a dráždily. Samozřejmostí jsou klinické a dermatologické testy.

Řada Nivea Baby je velice rozmanitá a bohatá. Zaměřme se proto jak vychytávky.

Výměna plenky není pro děťátko příliš příjemnou činností, proto by se měla provádět co nejzručněji, nejrychleji, ale vždy pečlivě. Ideální je, když můžeme pokožku současně očistit i ošetřit. To nám umožní Čisticí ubrousky Nivea Baby. Speciální mikrohoubičky, které jsou součástí struktury ubrousků Nivea Baby, zajišťují dokonalejší odstranění nečistot z pokožky. Při očišťování je třeba dodržovat zásadu čištění zadečku směrem od genitálií. Děťátku rovněž prospěje, když jeho pokožce umožníme větrání – po umytí zadečku necháme miminko několik minut ležet bez plenky.

Každé koupání miminka si budete radostně užívat s Šampónem a pěnou 2 v 1, aniž byste se obávala podráždění jeho očí. Extra hydratační složky chrání pokožku před vysoušením i při častém koupání a udržují ji jemnou a hebkou. Obsahuje uklidňující účinné látky z heřmánku. Nedráždí oči. Neobsahuje mýdlové přísady a barviva, je pH neutrální.

Dětská pokožka je zejména na zadečku velmi náchylná k zapaření, podráždění a zarudnutí. Krém proti opruzeninám s vysokou koncentrací oxidu zinečnatého chrání jemnou plenkovou oblast kolem genitálií a vytváří prodyšnou bariéru proti vlhkosti, dráždivým substancím a tření plenky. Panthenol zmírňuje podráždění a olej z obilných klíčků posiluje obranyschopnost pokožky. Jeho trojí ochranný účinek je klinicky ověřen: uklidňuje, urychluje hojení, a chrání před vlhkostí. Při každé výměně plenky vetřeme malé množství krému do pokožky v plenkové oblasti. Nesmíme zapomenout na žádný záhyb dětské pokožky. Doporučuje se již od prvních dnů po narození miminka.

ORIFLAME BABY V souladu s dědictvím přírodní švédské kosmetiky Oriflame a cítěním pro čistotu a jednoduchost vybrali vědci v laboratořích nejkvalitnější přírodní výtažky z květin a rostlin a vytvořili kosmetikou linii pro nejmenší. Hlavní roli v dětské řadě sehrává heřmánek, který je znám svými protizánětlivými, zklidňujícími a uvolňujícími vlastnostmi. Jemná a citlivá dětská pokožka je tak v nejlepších rukou.

Koupání vašeho děťátka patří ke každodenním činnostem, které si můžete náležitě užít. Kromě čistoty si určitě přejete citlivé a jemné pokožce vašeho miminka dopřát také náležitou ochranu a výživu. Nová dětská řada Oriflame bude plně vyhovovat vaší starostlivé péči. Nové přípravky jsou k dětské pokožce velmi šetrné - jsou dermatologicky testované a hypoalergenní. Na speciálně navržených obalech najde vaše děťátko obrázek svého kamaráda a vy symbol rostlin, jejichž výtažky jsme do přípravku přidali. Užijte si s vaším děťátkem neopakovatelné chvíle koupání a péče o dětskou pokožku.

Dětské mýdlo je určeno pro všechny maminky, které k mytí své ratolesti raději používají tuhé mýdlo. Pokožce vašeho dítka opět prospěje přítomný výtažek z heřmánku. Jeho jemná vůně navodí uklidňující atmosféru před chystaným ukládáním ke spánku.

Po koupeli si dětská pokožka zaslouží náležitou péči v podobě dětského oleje. Při dětské masáži použijte jemný a šetrný olejíček speciálně určený pro citlivou pokožku. Výtažek z aloe a vitamín E pokožku hydratuje a zvláčňuje.

Výtažky z heřmánku jsou známy svými uklidňujícími účinky. Nechte je působit na pokožku vašeho dítka při použití praktického šamponu a tělové koupele 2v1. Ani nepříjemného štípání očí se vaše miminko již nemusí bát.

L'OCCITANE EN PROVENCE Jakmile se dítě narodí, ztrácí tak uklidňující a známé prostředí matčina bříška. Náhle se okolí zdá nekonečné a miminko potřebuje jiný kontakt, který mu pomůže objevovat nový svět. Masáž představuje jedinečnou formu řeči těla, která dodá dítěti potřebný klid a jistotu. Francouzská značka L'Occitane proto přichází s novinkou – balzám Mom & Baby. Obsahuje bambucké máslo, které zjemňuje, vyživuje a chrání buněčnou tkáň díky neobyčejné bohatosti na vitamíny a nezmýdelnitelné složce.

Balzám Mom & Baby byl speciálně vytvořen pro potřeby novorozenců a batolat. Vyživuje, zklidňuje a chrání křehkou pokožku miminek a jemnou pleť maminek. Díky bohaté krémové konzistenci se jednoduše roztírá a může být používán jako každodenní péče. Balzám Mom & Baby je vhodný i pro nastávající maminky jako prevence proti vzniku strií. Dostatečně hydratovaná a vyživená pokožka je odolnější proti vzniku strií. Masírujte jemnými pohyby a pokožka bude znovu měkká a vláčná.

autor: Simona

Doporučujeme

Články odjinud