Pro pravou lásku bych i zemřel, přiznal Robert Pattinson

Pro pravou lásku bych i zemřel, přiznal Robert Pattinson

Ukazuje se, že anglický herec Robert Pattinson (25) má se svou filmovou postavou ze Stmívání společného více, než by se na první pohled mohlo zdát. Filmový upír Edward Cullen je velmi rytířský a pro svou lásku Bellu by i nasadil život.

A teď se zdá, že tyto postoje zanechaly jisté stopy i na herci, který postavu ztělesňuje. V rozhovoru pro dánskou stanici Berlingske TV Pattinson řekl: "Když jste velmi zamilovaní, věřím, že většina lidí by přiznala, že by pro takového člověka i položila život. Tím myslím, že pokud někoho opravdu milujete, nenechali byste tu osobu jen tak zemřít."

Robert, který chodí s představitelkou své filmové lásky Belly Kristen Stewartovou, se také zastal Edwardových romantických ideálů: "Všichni mi pořád říkají, že Edward je poněkud staromódní, ale já ho vnímám jako docela normálního. On prostě ví, co chce."

V nové části série filmů Stmívání, v Breaking Dawn - Part 1, se Edward a Bella vezmou a zamíří na líbánky. K tomu Pattinson řekl: "Natáčeli jsme milostné scény prostě jednu za druhou a filmovali jsme i výraz tváře při orgasmu. Byla to ta nejtrapnější věc, kterou jsem kdy musel podniknout."

ČTĚTE TAKÉ:
Horoskop na prosinec 2011

ČTĚTE TAKÉ:
Divoký anděl Natalia Oreiro (34) porodí v lednu 2012!

Doporučujeme

Články odjinud