Proč 5 % žen nesnáší kostice u podprsenky!?!

Proč 5 % žen nesnáší kostice u podprsenky!?!

Jestli si myslíte, že prodávat spodní prádlo je nuda, nuda a šeď, hned vám můžeme ukázat, že tomu tak není. Dnes jsme si pro vás připravily další informace a praktické rady z naší "Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti".

Do "Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti" chodí zákaznice, aby se poradily o velikosti a střihu podprsenky právě na svoji míru.

Přesto se stává asi jednou za týden, že nás zákaznice hned na začátku výběru upozorní na to, že nemůže nosit podprsenky s kosticí, protože je prostě nesnáší. A v zápětí dodá, že jednou kdysi podprsenku s kosticí měla a kostice ji tlačily tak, že je musela vyndat a od té doby nosí jen a jen podprsenky bez kostice.

Protože se do takové situace dostáváme opakovaně, doporučujeme zákaznicím, aby si vyzkoušely jak podprsenku bez kostice, tak podprsenku s kosticí, ale tentokrát opravdu v té správné velikosti. Také doporučujeme, aby si na každou z nich oblékly tričko či halenku a posoudily tvarování podprsenky pod oblečením a sledovaly rozdíl tvarování podprsenky s kosticí a podprsenky bez kostice.

Vysvětlíme jí, že s největší pravděpodobností jí tehdy kostice tlačily z toho důvodu, že:

1. košíčky byly menší než ve skutečnosti její ňadra potřebovala. Kostice byly vyrobeny na menší objem ňader a tím zasahovaly do měkké tkáně a tlačily na ni.

2. také tím, že málo hluboký košíček jí nedovolil, aby měla kostice těsně pod prsy a z toho důvodu jí při sezení tlačily do břišní části.

O kosticích platí tato pravidla:

1. Kostice jsou pro podprsenku velmi důležité, přináší podporu poprsí zdola a pokud je podprsenka ve správné velikosti, tak je pohodlná, neboť kostice se dokáží přizpůsobit každému pohybu.

2. Díky kosticím je možné vytvořit na pohled jemnou a něžnou podprsenku, ale přitom s vysokým tvarovacím a podpůrným efektem.

3. Kostice musí přiléhat k hrudi po celé své délce těsně pod prsy.

Zdraví prodavačky Martina a Laďka z „Poradny správných velikostí podprsenek v Bílé labuti“ (1. patro)

Více info: http://www.podprsenky-poradna.cz

http://www.dama.cz/2011/10/PodprdyPER.jpg" align="left">

ČTĚTE TAKÉ:
Jak se oblékají velká a pevná prsa – konkrétní doporučení!

http://www.dama.cz/2011/10/PodprdyPER.jpg" align="left">

ČTĚTE TAKÉ:
Třetí důležitá věc při výběru podprsenky!?

Doporučujeme

Články odjinud