Proč muži mění ženy za mladší?

8 komentářů

Anonymizovaný
26. dubna • 23:27

Muži zase tak často po mladších nevyjíždí, většinou si hledají protějšky podobného věku a oba mají z předchozích vztahů potomstvo

petbor
13. srpna • 21:36

ps. Už dlouhodobá párovost (..tím méně věrnost..) je pouhý socio mýtus/úzus a nikoli přirozenost reálného života (..ať už jakéhokoli ;)

petbor
13. srpna • 21:25

Chjo, to jsou zas jednou děs běs kecy v kleci.. Vždyť i ten nejpitomější psychouš již ze své praxe (..když už ne z předchozího studia..) musí kruciš přec vědět, že premisa tzv. párové věrnosti (..tím méně celo(do)životní..) je stejný bohapustý nesmysl jako hašení táborajícího plápoláku benzinem ;) Se mi fakt "líbí", když rádoby odborníci blbnou (..lidem hlavy..) takhle na kvadrát. Pokud si však někdo bláhově myslí, že my tzv. rozvinutě civilizovaní lidé jsme něčím více, než všechny ostatní živé formy, tak pak se vlastně není čemu divit..

Dasa63
13. srpna • 20:09

Snadné řešení to má, pokud je ženská na tom chlapovi nezávislá finančně a nemá v hlavě řezanku. Prostě ho nechat jít a najít si někoho, kdo za investici citů stojí. Mít doma 40 letého zamilovaného puberťáka není zase taková výhra, aby se bez něj nedalo žít.

Victor
7. srpna • 19:56

Je tedy pochopitelné, že ač dnešní ženy kolem padesátky vypadají lépe než naše matky ve třiceti.......
====================================================
No tak to je hodně přehnané,ženy kolem padesátky by asi pouze chtěly vypadat jak naše matky ve třiceti,myslela pravděpodobně autorka.Některé sice vypadají dosti dobře,ale na těch třicet jako u našich matek to opravdu není a navíc jich také není moc.Některé ale myslí jako by jim bylo dvacet a není jich málo,působí přitom komicky až tragicky,znám takové.Jestli autorka nebude toho věku kolem padesáti,že vyplodila takovou blbost.

Hely
5. srpna • 22:23

kufr: :-) No tlustá žena je stále ženou. Má veliký zadek, velká prsa a je to pro někoho hnus. Ale je to žena. Co takhle tlustý muž? A že jich je hodně. Narostou mu prsa, břicho má jako dva kopačáky:-) To jako muž už nevypadá. Břichatí muži jsou dnes všude a převažují. Co tedy s nimi? Ono s něčím takovým sdílet ložnici je tedy zážitek.

kufr
5. srpna • 10:41

Když se ženská změní v kombinaci hrocha s čarodějnicí chlap raději uteče za nějakou vlídnější.

šiška
4. srpna • 18:09

Vůbec bych mu nebránila aby skončil vztah s kočičkou! Naopak, popřála bych mu hodně štěstí a ať se má lépe než se měl a táhne za svým štěstím! Prosit, přemlouvat a ronit slzy, no to ani náhodou! Za to nestojí jediný chlap na planetě. Na to si sebe vážím než abych se nechala ponižovat. Ani při dětech bych se neobětovala kvůli záletníkovi. Ale to záleží na povaze každého jedince,že.

Doporučujeme

Články odjinud