PROČ (NE)CHCEME CITLIVÉ MUŽE

3 komentáře

Dasa63
22. května • 10:42

Vždycky jsem toužila po muži, který mi bude především rozumět. Pochopí všechny moje rozmary.............Tak to si měla nabrnknout ženskou. Já jsem mnohem skromnější. Nemusí pochopit, stačí když toleruje :-) Myslím, že to není v silách chlapa, aby "pochopil". Jak píše farah.farah - ideálně namíchané mužské a ženské hormony u obou jsou zárukou dobrého vztahu. Ať se jedná o macho typ a submisivní panenku nebo o zženštilého mamánka a kyrysnici, vše může fungovat, dokud se nepotkají dva, kteří se perou o kompetence.

helza
14. května • 10:58

farah.farah: dokonce mám pocit, že je-li někdo opravdu CHLAP se vším všudy, pak nemá problém se sebevědomím a tím pádem ani s city a citovými projevy. Naopak mrňavý mužíčci (a nemyslím jenom fyzicky) mohou být zakomplexovaní, za jakékoliv city se mohou stydět a budou se tvářit silně machovsky za všech okolností.

farah.farah
12. května • 17:24

Osobně si myslím že je to trochu složitější než tenhle černobílý obrázek ...autorka to popisuje jako by existovaly v podstatě jen dvě varianty citlivý poněkud nudný zženštilý mužík a nebo namachrovaný macho ze kterého stéká testosteron proudem.
Reálně je to tak že muži i ženy mají namíchané různé vlastnosti řekněme mužského a ženského typu. A není to jen o twhle extrémních případech.

Doporučujeme

Články odjinud