Proč se vlastně líbáme? Asi 10 procent lidstva to považuje odporné!

5 komentářů

Eviicka
17. srpna • 12:10

Elynor: já myslím, že se to nevylučuje - to co popisuješ ty (zdvořilostní líbání) je podle mě společenská konvence a to co Tokusy - je instinktivní hormonální test mezi potencionálními sexuálními pertnery. S váma oběma souhlasím :-)

Elynor
17. srpna • 1:25

tokusy: jo? A proč se tedy líbají rodiče s dětmi, kamarádky navzájem, a kolikrát i cizí lidi - třeba kolegyně v práci, když má jedna narozeniny a ostatní se ji hrnou olíbat? To není nic jiného než jakási pochybná společenská konvence. S pohlavní vhodností zcela nesouvisející :-))

BlanchR
16. srpna • 18:35

tokusy: Krásně řečeno. Vtipné. :-) A maminky taky svoje miminka očichávají a pusinkují spíš instinktivně, než že by to měly naučené chování. Alespoň mi to tak osobně připadá.

tokusy
16. srpna • 12:47

Ale no tak..Vždyť je to přece jednoduché...Zvířata, třeba pejsci, si očichávají genitálie, aby svými smysly ohodnotili partnera, fenku, nebo pejska, zdali je pohlavně vhodný.A my si přece nemůžeme veřejně očichávat genitálie, tak je pusa takovým prvním hormonálním testem...Máme-li štěstí, tak pak se dopracujeme k té metodě pejsků...jenže v soukromí.. :-)

BlanchR
14. srpna • 20:39

Prosím vás, co to je za slovo "prověřusexjeme"? To mě teda pobavilo. :-)

Doporučujeme

Články odjinud