Geopatogenní prokletá místa: Ohrožují psychiku i fyzické zdraví. Jak je najít?

8 komentářů

Hanka
29. května • 15:51

Dobrý den, jsem dost nemocná, všechna možná vyšetření a odběry. Takže jsem vlastně zdravá. Nedávno jsem si vzpomněla, na hledání vody na naší zahradě a proutkař nás varoval, před geopatogen. zonami. Také jsem to zkoušela prstýnkem na niti a já jsem na takové věci citlivá, potom se na to zapomnělo. Poslední roky co jsem doma ,jsem začala mít různé problémy. Tak jsem nedávno uvázala snubák na nit a žasla jsem , kde všude se roztočil. v ložnici /nevím kam bych dala jinám postel/ v obyváku na sedačce, u počítače,
a ještě na různých místech. jenom v patře, kde spí děti když přijedou to už není/asi je to vysoko/ Tak nevím co mám dělat, muž to bere s rezervou a dcera na to říká, že jsme už to řešily když byly děti.
na přístroje nevěřím a 50000 je na nás dost. Může někdo poradit !
Hanka

Tom
30. prosince • 16:08

@Hanka: Každý jenom vyhledává a doporučuje to, co nefunguje. Osobně to řeším ke spokojenosti dotčených a nepotřebuji k tomu ani 50.000Kč. Stačí se jenom zeptat. Tak jednoduché to je.

Ale
30. září • 15:50

@Hanka: Zdravím paní, já být vámi tak určitě přestěhuju nábytek jinam.
Včera (pátek 29.9.23) u nás jeden pán tyhle zóny měřil. Já se skoro celý život cítím bez energie, teď už asi vím proč.
Necelých 18 let jsem spala na posteli, která se nacházela na místě geopatogennich zón. Dneska jsem si pokoj ihned přestavěla a uvidím co se změní.
Každopádně přeju vám i vaší celé rodině hodně štěstíčka.
Nebojte se změnit nábytek. Změna je život!

Anonymizovaný
30. července • 21:36

geom.zony su pravdou.pomozu orgonity v kazdej miestnosti.....

Anonymizovaný
29. července • 22:46

Jsem proutkař a zony kromě vodních pramenů často vyhledávám pro zákazníky. Zákazníky kterým nepomáhá klasická medicína mi doporučují léčitelé. Ti poznají na pacientech úbytek energie. Podle mých zkušeností a podle síly zon stačí pobyt 3 - 5 let a dochází k výraznému úbytku energie a začínají zdravotní potíže. Zákazníci kteří si koupí např. starší dům a spí v ložnici na stejném místě jako ten co jim dům prodal, mají pak stejné zdravotní potíže. Byl jsem i v rodině, kde si mladá maminka stěžovala, že se vůbec nevyspí. její dítě spící na křížení zon (kritické místo), se budilo 33 x za noc. Delší pobyt v zonách mění i krevní obraz.

Anonymizovaný
29. července • 11:34

Před lety: jedna odbornice prozkoumala naši ložnici a rozhodla, kam dát postel. Než jsem se vrátil z šéfmontáže v zahraničí, moje žena ložnici přestavěla tak, že bych se musel dostávat do postele parakotoulem, odmítl jsem a donutil ji vrátit zpět logický pořádek. Uplynulo 30 roků a hle, jsem stále živ a zdráv. Nevěřím nesmyslům, ze země může vystupovat radon, možná i radioaktivní záření, ale aby ho určila pomatená ženská svou intuicí, to je moc i na vola.

Ale
30. září • 15:54

@Anonymizovaný: Někdo je na tyhle zóny citlivější. Záleží ale čemu věříte no, spíš čemu věřili/věří vaši rodiče a natloukli vám to do hlavy v průběhu života. Myslím si, že vaše žena pro vás oba chtěla jen to nejlepší. Měl byste ji nejméně poděkovat.

Michal
12. března • 22:58

@Anonymizovaný: Jděte do hajan

Doporučujeme

Články odjinud