Proměny ve víru města

Proměny ve víru města

Město - neustálé změny, nikdy nekončící rej světel, tváří, zvuků a vůní. Stejně taková je i žena stojící uprostřed toho dění. Má ráda změnu, nechce nudit, touží po kráse, harmonii a obdivu. Proměnu z elegantní dámy na divokou noční kočku či tajemnou romantičku zvládá ve 3 krocích. Pokaždé jiná, pokaždé svá - taková je současná moderní žena v centru pulzujícího města.

Nudí-li vás současný vzhled a máte-li pocit, že jste „okoukaná“, nutně potřebujete změnu. Ta nemusí být radikální, stačí jemně doladit líčení, doplňky a vybrat si novou vůní a rázem se budete cítit jako znovuzrozená a sebevědomá. Takže kam vedou vaše příští kroky?

Denní líčení do práce nemusí nutně znamenat nudné. Nejprve použijte make-up s ochranným faktorem, kterým sjednotíte tón pleti a zároveň ji ochráníte před vnějšími vlivy. Tváře jemně zdůrazněte bronzovým pudrem, který můžete použít zároveň na víčka místo stínů. Řasy natočte kleštičkami a naneste 2 vrstvy řasenky. Co červenou rtěnku na den? Vhodný odstín vybírejte podle barvy pleti, tak se nikdy nemůžete splést. Brunetky se světlou pletí vypadají skvěle v jasných odstínech máku, např. Oriflame Vidid Lipstick č. 4300 Sumptuous, blondýnkách zase padnou odstíny růžovo-červené.

Doplněk elegantního dne Každá zaměstnaná žena ví, jak důležitý je výběr správné tašky na každodenní chození do práce, po obchodních schůzkách a spoustě dalších povinnostech. Kvalitní kabelka Multipli-Cité v nestárnoucím designu od Louis Vuitton splní hned několik účelů. Je praktická, plno kapsiček a přihrádek oceníte každý den. Vysoká kvalita má svou cenu, investice se vám ale bohatě vyplatí. Precizní zpracování do nejmenších detailů vám vydrží mnoho a mnoho let, kabelky Vuitton časem získávají na hodnotě a často se dědí z generace na generaci. A taky vám budou všichni závidět tak dokonalý kousek.

Vůně energické ženy Be Delicious – buďte výtečná a lahodná - velí slavná americká návrhářka Donna Karan. Její nejnovější vůně z řady DKNY je přímo stvořená pro pulsující město a jeho skvělé ženy. Moderní, provokativní vůně se skládá z vyváženého mixu zeleného jablka, okurek, grapefruitu, magnólie, růže, fialky a světlého dřeva.

Když se setmí, město ožívá večírky, taneční hudbou a kolem se line vůně koktejlů lákavých jmen. Ženy, přes den tak seriózní, decentní a vážné, se mění v sexy divošky držící noční život pevně ve svých rukách. K proměně na tajemnou královnu nočního města stačí tak málo. Oči bohatě zdůrazněte dvojicí zelených stínů Jade a černou zhušťující řasenkou. Rty se rozzáří díky zlatavému třpytu rtěnky Ultra Colour Rich v barvě Gold Dipped. Pro kompletní večerní look nezapomeňte na lak na nehty v odstínu Venus, který skvěle doplňuje barvu rtěnky. Vše od Avonu.

Sexy módní detail Nemusíte vlastnit šatník o velikosti obývacího pokoje, abyste vždy okouzlovala nových vzhledem. Stačí si chytře vybírat doplňky. Hitem sezóny jsou pásky jako např. penízkový značky Guess. Rázem připoutáte pozornost ke svému štíhlému pasu, kvůli kterému trávíte čas v tělocvičně. Etno nádech pásku oceníte nejen na rušném městském večírku a skvěle jej využijete i na dovolené v exotických krajích. Nejste-li vyznavačkou nápadných doplňků, nevzdávejte se etno stylu úplně. Místo penízkového pásku sáhněte po náramku či náhrdelníku stejného vzhledu.

Vášnivá vůně večírků Divoké tancovačky za zvuků vášnivých brazilských hudebníků evokuje nový parfém Rockin´Rio od Escada. Žhavé rytmy slavného karnevalu se vám rázem vybaví spolu s touto vůní plnou šťavnatého ovoce, sexy květin a osvěžujících citrusů. Pro noc strávenou na skvělé party si naordinujte koktejl z mandarinek, ananasu a papáji, který báječně doplňuje cukrová třtina, divoké broskve, kokosová šťáva a květ Dama Da Noite. Nakonec vás zaplaví moře dřeva s pižmovým práškem s kapkou hřejivého santálu. Krásná, žádoucí, svobodomyslná - přesně taková si užijete žhavou letní party nejvíce.

Každá žena má svá tajemství, ráda se nechává obdivovat a pozornost si náležitě vychutnává. Pozvání na romantickou večeři při svíčkách patří mezi události, na které se vždy pečlivě připravuje a vyzbrojuje tajnými zbraněmi. Dokonalého sexy líčení docílíte použitím make-upu Teint Renergie Lift, který pleť vyhlazuje, jemné vrásky mizí jako mávnutím kouzelného proutku. Oči zvýrazněte očními stíny v béžové a tmavě hnědé a řasenkou Hypnose. Tajemství dokonalých rtů spočívá ve rtěnce Le Rouge Absolu, která rty vyplní, vyhladí a dodá sytou barvu na mnoho hodin. Doporučujeme odstín Rouge Grenat. Vše Lancome.

Nekonečné dálky Muži milují ženy v podpatcích! To je fakt, kterého musíte alespoň při zvláštních příležitostech využít. Proč si nedopřát luxus v podobě sexy střevíců se stříbrným logem Dior? Pánové ocení vaše krásné nohy a dámy vám budou závidět ten skvělý módní doplněk. Štíhlý vysoký podpatek protáhne opticky vaše nohy a třpytivá ozdoba zdůrazní pokožku. Nehty upravte červeným lakem či ještě lépe francouzskou manikúrou. Výběr záleží na Vašem stylu, jste-li za „femme fatale“, sáhněte po rudé lahvičce. Potrpíte-li si na eleganci, francouzská manikúra je přesně pro vás. Každopádně budete za hvězdu!

Záviděníhodná vůně Parfém na večerní rande musí být výrazný, ne však vulgární, sexy, ne však levný, svěží, ale ne moc. Skvělou volbou je poslední vůně od Gucci Envy Me. Žena oděná do této vůně je hravě svádivá, čarovně půvabná, ztělesňuje potěšení a důvěrnost. Vůni otevírá náruč květů jasmínu, pivoňky a růžového pepře, která se mění ve svěží ovocný vánek z liči, granátového jablka a ananasu. Svěžest se promění v sexy koktejl zrychlující tep s pomocí růžového pižma, bílého čaje a vzácného santálového a týkového dřeva s kapkou smyslného pižma.

autor: Simona

Doporučujeme

Články odjinud