Prsa jsem si vymodlila od Ježíše, přiznává Salma Hayek

Prsa jsem si vymodlila od Ježíše, přiznává Salma Hayek

Herečka Salma Hayek (45) je známá krásně zaoblenou postavou, ale prý to vždy tak nebylo. Když byla malá, dokonce se modlila, aby jí Ježíš nadělil větší prsa.

Salma, která pochází z Mexika, se objevila v populární Graham Norton Show, kde mluvila o novém filmu Puss in Boots. Hovor se však brzy stočil na intimnější témata.

"Byla jsem nejmladší ve třídě a všem holkám už začínaly růst prsa ... Jen já pořád nic. Byla jsem opravdu vyděšená. Všichni si ze mě dělali legraci, protože byli starší a já jsem pořád vypadala jako hubený kluk.

Tak jsem zašla do kostela, kde měli sošku, o níž se říkalo, že dělá spousty zázraků. Ponořila jsem ruce do svěcené vody a řekla: Prosím, prosím, Ježíši, naděl mi nějaká prsa," přiznala kráska.

O Kitty Softpaws, postavě, kterou v novém kresleném filmu namluvila, řekla: "Hrozně špatně se mi vyslovovalo její jméno. Pořád jsem jí říkala 'Kitty Soft Porn'. Opravdu to napřed bylo těžké, ale pak jsem si na ta slova zvykla."

Hayek také přiznala, že když přijela do USA, skoro nemluvila anglicky, což vedlo k různým nedorozuměním. Její španělský kolega Antonio Banderas (51) to podle listu Daily Mail také na začátku neměl lehké. Sám řekl:

"Je to zvláštní pocit. Přijel jsem do Ameriky v jednatřiceti letech a anglicky jsem neuměl. Takže to, že mi teď volají, abych namlouval kreslené postavy, je skvělý, ale opravdu podivný pocit."

ČTĚTE TAKÉ:
Divoký anděl Natalia Oreiro (34) porodí v lednu 2012!

ČTĚTE TAKÉ:
Sama na Vánoce? Nemusíte být nešťastná!

Doporučujeme

Články odjinud