Prsa Sharon Stoneová se dočkala nominace, která nepotěší

Prsa Sharon Stoneová se dočkala nominace, která nepotěší

Ňadra Sharon Stoneová (49) byla nominována v kategorii Nejhorší pár na filmovém plátně v rámci letošních Razzies, populárních anti-Oscarových cen.

Sharon se tentokrát dočkala i dalších ocenění. Její film Basic Instinct 2 byl nominován celkem v sedmi kategoriích včetně nejhoršího filmu a nejhoršího hereckého výkonu.

V kategorii nejhorší herečky se Sharon utká s Jessicou Simpsonovou nominovanou za roli ve filmu Zaměstnanec měsíce, s Lindsay Lohanovou ve filmu Prostě moje smůla, a s Hilary a Haylie Duffovými.

Sestry Duffovy jsou nominovány společně za výkon ve filmu Materialistické holky, protože John Wilson, zakladatel cen Razzie, se nechal slyšet, že nebylo možné rozeznat, která z nich hraje hůř.

Na cenu je letos nominován i letošní Oscarový vítěz, Da Vinciho kód, a to v kategorii nejhoršího režijního výkonu. Ceny se budou rozdávat 24. února, tedy den před Oscary. Většina vítězů se na předávání cen nedostaví, ale například Halle Berryová v roce 2005 ukázala, že má smysl pro humor, když si přišla převzít "ocenění" za roli Catwoman. (Plus)

Doporučujeme

Články odjinud