Prsty u nohou odhalují naši povahu. Co o vás říkají ty vaše?

Prsty u nohou odhalují naši povahu. Co o vás říkají ty vaše?

Někdo má o hodně delší palec u nohy než ostatní prsty, jiný člověk naopak nejdelší ze všech prstů ukazováček. Není to jen rozdíl estetický, ale uspořádání a tvar prstů u nohou prozrazují zajímavé informace o jejich majiteli.

Selské chodidlo

Máte všechny prsty u nohou stejně dlouhé? Pak se jejich tvaru říká čtvereční stopa nebo také selská noha. Tento typ chodidla svými obrysy připomíná obdélník. Lidé obdaření takovým chodidlem mají sklon být klidní a také se rozhodují rozvážně. Proto jsou spolehliví a praktičtí.

Pokračování 2 / 10

Římské chodidlo

Jde o nejčastější typ chodidla. Palec a další dva prsty jsou stejně dlouhé, prsteníček je kratší a malíček ještě kratší. Lidé s tímto typem chodidel bývají otevření a společenští. Mají mocné charisma, proto jsou z nich často vůdčí osobnosti a bývají i úspěšnými byznysmeny.

Pokračování 3 / 10

Řecká noha

Nejnápadnější na ní je dlouhý druhý prst (je dokonce delší než palec). Od třetího prstu se všechny souměrně zkracují až k malíčku. Lidé s „řeckými“ chodidly se snadno nadchnou pro kde co a pro motivaci nejdou daleko. Řecká chodidla mají často umělci či sportovně založení jedinci, řečníci nebo vynálezci.

Pokračování 4 / 10

Od palce k malíčku to jde dolů

Chodidla tohoto typu jsou na pohled úzká. Prsty na nich jsou namačkané jeden na druhý, pročež celé chodidlo vypadá delší a užší. Palec je největší ze všech prstů a každý další prst od něj je menší. Lidé s tímto typem chodidel si zvláště cení soukromí a jsou tak trochu za tajnůstkáře. Kromě toho bývají vznětliví a často mění náladu.

Pokračování 5 / 10

Nemůžete bez pomoci rukou oddálit malíček

Někdo dokáže vůlí ovládat svaly tak, aby se malíček odchýlil do strany od ostatních prstů. Lidé, kteří to neumí, potřebují řád a rutinu k tomu, aby se cítili bezpečně. Jsou obvykle velmi spolehliví a loajální, spíše než vůdčí osobnosti se z majitelů takového chodidla rekrutují zaměstnanci.

Pokračování 6 / 10

Dokážete vůlí odchýlit malíček

Tito lidé na rozdíl od předchozího případu potřebují v životě změnu. Řád a rutina je skličují. Lidé s tímto drobným příznakem na chodidle jsou velmi dobrodružné povahy. Snadno se začnou nudit a pro drobné oživení jsou schopní páchat i drastické skutky.

Kvůli těmto věcem by se ženy dokázaly vzdát sexu:

Pokračování 7 / 10

Vyrazně menší malíček vychýlený na stranu

Lidé s tímto příznakem mívají sklon k rebelství a rádi řeší věci po svém. V naprosté většině případů volí ke všemu velmi nekonvenční metody.

Pokračování 8 / 10

Mezera mezi druhým a třetím prstem

Tito lidé si zachovávají chladnou hlavu, jen tak nepodléhají emocím, rozhodují se racionálně. Proto si vše nejprve promyslí, a pak teprve jednají.

Pokračování 9 / 10

Vychýlený třetí prst

Máte mezi palcem a druhým prstem mezeru? Majitelé takovýchto prstů u nohou rádi věci dopředu promýšlejí a plánují. Díky tomu se nenechají zaskočit první nepředložeností, která je potká, a naopak si zachovávají rozvahu ve většině situací, jimž čelí.

Pokračování 10 / 10

Zúžený kořen druhého prstu

Má-li někdo druhý prst v místě spojení s nártem zúžený, načež dál se tento prst rozšiřuje, je dotyčný člověk spíše expresivní typ. Takříkajíc dělá z komára velblouda. Je-li taková osoba v dobré náladě, celé okolí se raduje s ní. Pokud ale naopak není v náladě, je lepší takového člověka nechat raději o samotě.

Doporučujeme

Články odjinud