Průšová se odmítá bavit o svém nepovedeném manželství

Průšová se odmítá bavit o svém nepovedeném manželství

Modelka Kateřina Průšová (27) je alergická na otázky kolem svého ztroskotaného manželství s podnikatelem Vladimírem Konvalinkou. "Nebudu svůj vztah nebo vztahy ventilovat. Je to jen moje věc," odmítla kategoricky.

Na módní přehlídce spodního prádla rozdávala sice úsměvy na všechny strany, ale po skončení akce, při narážkách na případný rozvod nefunkčního manželství a nového milence, se zakabonila a odmítla komunikovat.

"Jsem tu pracovně," vysvětlila kráska, která se na molu viditelně cítila mnohem lépe, než v klubku novinářů.

"Je mi jedno, zda předvádím kožichy, nebo prádlo. Mám ráda hezké věci, a tak si každou přehlídku užívám," nechala se slyšet s tím, že promenovat se v prádle je pro modelku přeci jen poněkud náročnější.

"Musíte totiž na sobě zamakat. Pod kožich se sem tam dá nějaký ten malý špíček skrýt, ale máte-li na sobě jen kalhotky a podprsenku, nemůžete si prostě dovolit nabízet k prádlu i faldy," řekla Průšová už se smíchem.

A aby byla jako proutek, navštěvuje pravidelně fitness centrum. "V posilovně mne najdete dost často. Je to nezbytnost, bez níž se neobejdu. Ale neberu ji jako zlo, naopak. Chodím si zacvičit ráda a s chutí," dodala Kateřina.



ČTĚTE TAKÉ:
Světlé zítřky!










STAŇTE SE FANOUŠKEM DAMA.CZ NA FACEBOOKU

Doporučujeme

Články odjinud