Průvodce nákupem lyží - nová internetová služba

EUROCOMM Group, s.r.o. (provozovatel Internetového obchodního centra KASA.cz) spustil novou službu "Průvodce nákupem lyží". Průvodce je umístěn na adrese www.kasa.cz/lyze.

Lyžařská sezona je za dveřmi a mnoho lidí shání nové lyžařské vybavení. "Stovky lidí nás zahltily dotazy na pomoc s výběrem lyží. Proto jsme připravili unikátní systém průvodce výběrem lyží. Ovládat průvodce z pohledu klienta je velmi snadné a intuitivní a troufám si tvrdit, že jej zvládne ovládat úplně každý," říká ředitel Martin Kasa.

"V naší nabídce naleznete zejména produkty značek Atomic, Blizzard, Fischer, Head, Rossignol a Sporten. Takto širokou nabídku lyží jen stěží naleznete jinde na jednom místě. Ačkoliv se program jmenuje průvodce nákupem, není nijak svázán se skutečnou realizací nákupu. Pokud chcete, můžete si lyže pouze prohlédnout a případný nákup realizovat později," říká manažerka sekce Sport na KASA.cz Zlata Burešová.

"Ačkoliv je ovládaní pro návštěvníka velmi snadné, v pozadí stojí maticový systém, který pomocí dat zadaných uživatelem, a předem definovaných vah navrhne ideální 'prkénka' právě pro vás. Program při výběru nejprve zvolí nejvhodnější kategorii lyže a poté podle upřesňujících kritérií i odpovídající modely. Zákazník se tak již v průběhu dotazu dozví, zda navrhnutá kategorie vystihuje jeho zaměření a může cílový výběr dále korigovat. Cílem tedy není jen poskládat do řady spoustu zpracovávaných čísel, ale spíše srozumitelně poradit tak, aby každý našel 'lyže na míru'" dodává ředitel Tomáš Richter.

zdroj: EUROCOMM Group s.r.o.

Doporučujeme

Články odjinud