První věc, co uvidíte na obrázku, odhalí to, co v životě skutečně hledáte!

První věc, co uvidíte na obrázku, odhalí to, co v životě skutečně hledáte!

Oko vidí vše, ale teprve mysl nám ukazuje to, co chceme vidět. To řekl kdysi dávno William Shakespeare. Naše oči vnímají věci, které jsou ovlivněny našimi myšlenkami, tedy naší myslí. To, co vidíme, ovlivňuje složitá struktura mysli. Proto objekty, které vidíme, odkrývají hodně o naší osobnosti a také o některých skrytých tajemstvích našich srdcí. Co vidíte na tomto obrázku? V plné velikosti ho najdete uvnitř článku.

Podívejte se pečlivě na následující obrázek a řekněte, co vidíte jako první. Nepřemýšlejte dlouho, prostě pomyslete na první věc, která vás napadne. Pak analyzujte odpověď a zjistíte, co ve svém životě skutečně hledáte.

face or dog.jpg

Pokračování 2 / 3

Jako první jste viděli… PSA

Pokud jste viděli jako první věc psa, pak patříte k lidem, kteří vždy hledají složité detaily. Pes je symbolem loajality, míru a stability. Jako lidé jste v míru sami se sebou a v životě potřebujete někoho, s kým se o všechny svoje prožitky podělíte. Ceníte si úcty a dobře víte, že vždycky dopřejete prostor i ostatním lidem. Potřebujete nyní najít stabilního a důvěryhodného společníka, který vás bude respektovat a s kým budete sdílet radosti svého života. Musíte mít na paměti, že byste neměli věci zkoumat až moc. Najděte svoje vnitřní štěstí a buďte spokojeni sami se sebou. Jakmile se osvobodíte zevnitř, budete schopní najít toho správného partnera pro život, kterého hledáte.

pes.jpg

Pokračování 3 / 3

Jako první jste viděli… OBLIČEJ

Viděli jste jako první obličej? Znamená to, že se vždycky díváte na svůj život komplexně a z nadhledu. V životě máte téměř všechno, máte svoje cíle i své sny a víte, jak jich dosáhnout. Pravděpodobně jste jich už dosáhli nebo se k tomu přibližujete. Pokud něco skutečně chcete, dokážete se extrémně soustředit a na ničem jiném vám nezáleží.

Proto hluboko uvnitř hledáte kreativitu a něco ve vás vám říká, že od života potřebujete víc než jen něco, co lze změřit penězi či hmotnými věcmi. Odpovědí může být láska. Musíte si udělat čas na meditaci, být trochu měkčí a nebýt na sebe tak přísní, otevřít svou mysl novým pocitům, možnostem a emocím. Nedovolte, aby se vaše srdce zamklo, nechte ho dýchat a přijdete na to, co skutečně hledáte.

obličej.jpg

Doporučujeme

Články odjinud