Psa Ondřeje Brzobohatého klepla na Silvestra mrtvice

Psa Ondřeje Brzobohatého klepla na Silvestra mrtvice

Slavní rodiče dnes již také známého syna - Hana Gregorová a Radek Brzobohatý - mají ze svého Ondry radost. Ondřej Brzobohatý (24) je mimořádně hudebně nadaný, uplatnil se už jako skladatel scénické hudby i se svou kapelou Bůhví. Zaujal nejprve jako moderátor prvního ročníku SuperStar, pak na divadelních prknech, v televizním seriálu Ulice i jako moderátor jednoho z večerů Českého slavíka. Na oslavy Silvestra si ale tento rozený bavič nepotrpí.

"Nejsem nijak postižený svátky. Snad jen Vánoce pro mne mají úžasnou vůni, protože se sejdeme celá rodina u štědrovečerního stolu. Tak to mám rád a to mě baví. Ale Silvestr je pro mne jako jeden z každých dnů, protože se v něm akorát udělá strašný bordel. Navíc ho nesnáším od chvíle, kdy jsem zažil šok a dodnes mi zůstala nepříjemná vzpomínka. Bydleli jsme na Václaváku a tam byl během oslav hrozný rachot a náš milovaný pes z toho dostal mrtvici. Proto taky Silvestra vůbec nemám rád. Naštěstí jsme se pak přestěhovali do Říčan, a já zase nedávno zpátky do Prahy. Bydlím teď ve Vršovicích, kde taky budu na Silvestra. Tam to není s tím randálem a výtržnostmi tak hrozné," svěřuje se Ondra.

Pokládá se především za muzikanta Televizní diváci ho mají rádi ze seriálu Ulice, který si sám oblíbil. "Hrát v Ulici je pro mne úžasná zkušenost, i když to neberu jako nějakou zásadní metu a nemám herecké ambice. Ale jsem rád, že v něm mohu pracovat s lidmi, kteří jsou fantastičtí a kterých si vážím. Navíc mě to moc baví. I když si na jevišti rád zahraji se svým otcem, jsem především pořád muzikant. Moje cíle leží někde jinde než zářit v televizním seriálu. V současné době připravuji hudbu pro Černé divadlo, které bude hrát v našem Divadle Radka Brzobohatého a pak pilně skládám písně pro svou kapelu Bůhví, se kterou teď dokončuji velké turné. A v novém roce chci připravit další hudební projekty."

Holky za ním pálí Prý si toho, že o něj usilují dívky a ženy, všímá, ale nevěnuje tomu velkou pozornost. Je totiž zamilovaný jen do jedné, Johany Indrákové. "Nějaké ty zájmy ze stran dívek by byly, ale mne to příliš neovlivňuje," tvrdí pevně. "Mám plno práce a především přítelkyni, kterou mám moc rád. Takže jiné holky ani nevnímám."

Doporučujeme

Články odjinud