Půjčovna luxusu

Půjčovna luxusu

Toužíte po krásné luxusní kabelce? Závidíte slavným a bohatým, jaké skvosty třímají ve svých rukou či na ramenou? I když vaše konto nevykazuje šestimístné a vyšší sumy, i vy si můžete dovolit krásnou kabelku nesoucí velké módní jméno. Prostě si jí půjčte.

Nápad nabídnou možnost půjčení drahých a krásných kabelek, která se poprvé objevila ve Spojených státech, slaví velký úspěch. Ani stylu chtivé ženy v Čechách nepřijdou zkrátka, půjčovna luxusních kabelek byla otevřena i u nás. V tuto chvíli nabízí půjčovna dvacítku kabelek značek Louis Vuitton, Prada, Christian Dior, Emporio Armani a Guess. Kabelky lze zapůjčit na jakoukoliv dobu si budete přát.

Jak tedy funguje samotné zapůjčení? Na stránkách www.luxusnikabelky.cz si vyberte model, po kterém toužíte a vyplňte formulář nebo přímo zavolejte na zákaznickou linku, kde se s operátorem domluvíte na detailech zápůjčky. Kabelky si můžete na den, týden, měsíc či na vámi zvolenou dobu a kurýr vám kabelku doručí ve vámi vybraný čas a na smluvené místo. Stejným způsobem probíhá i vrácení.

Ukázat se ve společnosti s krásnou, superluxusní kabelkou vás od nynějška nemusí stát měsíce odříkání a šetření na model, který může být již vyprodaný nebo zcela „out“. Za pár stovek si dopřejte ten výjimečný pocit, kdy v rukách držíte opravdový skvost.

Foto: archiv Luxury Bags

Doporučujeme

Články odjinud