Purpurový podzim

Purpurový podzim

Spolu s koncem prázdnin přichází neodvratně podzim a spolu s ním sychravé počasí plné deště a chladu. Tento čas má však i svou pozitivní stránku, podzim představuje novou sezónu plnou žhavých módních trendů.

Pokud jste se řídily jarními trendy, budete mít o to méně starostí. Fialová barva jarní sezóny totiž zůstává i na podzim a zimu. Barevná škála se z jemných tónů přesunula na temnější stranu. Jasné odstíny ostružin skvěle doplňují klasickou černou a šedou a džínům dodají eleganci a sofistikovanost.

Hitem sezóny je purpurový „total look“ - oblečení a doplňky od hlavy k patě v jedné barvě. Když si však na něj netroufnete, můžete sáhnout např. po svetříku v barvě ostružin a doplnit jej klasickými kalhotami v decentním odstínu šedé a stále bude „in“.

V purpurovém oblečení rozhodně nesplynete s davem, budete upoutávat pozornost a skvěle vyniknete. Výrazné tóny nachu a fialek báječně oživí vaši podzimní garderóbu i náladu. Fialových tónů se rozhodně nemusíte bát, sluší každému, jak se můžete přesvědčit v naší fotogalerii.

Nechejte se inspirovat purpurovými modely z New Yorku, Londýna a Mnichova. Určitě naleznete tu správnou cestu, kterou se během podzimní sezóny ubírat.

autor: Simona

Doporučujeme

Články odjinud